Spiser ikke på ni dager for å vise deg dette

Supermodellene trener og faster før de inntar catwalken.

Publisert
Sist oppdatert
Se video øverst i saken!


SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken var det mange som fulgte nøye med da undertøysmerket Victoria's Secret arrangerte moteshow.

Verdens største supermodeller samlet seg for å vise frem vårens undertøystrender. De vakre kvinnene strålte på catwalken iført englevinger og eksklusivt undertøy. Men selv om modellene får det til å se ut som en lek, er det mye planlegging og jobb som ligger bak showet. Blant annet må skjønnhetene være i superform og alle viste frem sylslanke figurer. 

DailyMail har samlet toppmodellenes personlige trenings- og kostholdshemmeligheter, som spenner fra yoga og boksing til blodtypedietter og «håndfullsdietter».

Gisele Bündchen (32) var blant «Victoria's Secret»-engelene fra 2000 til 2007, og er verdens best betalte modell. Kanskje ikke så rart når hun følger en streng sukker- og alkoholfri diett, kun spiser kjøtt to ganger i måneden og bedriver intens kung fu-trening?

Nederlandske Doutzen Kroes (27) går på en diett uten sukker og karbohydrater, men understreker at superkroppen hennes først og fremst skyldes karrierevalget:

- Jeg bokser, hopper tau, gjør masse beinøvelser for å holde rumpa oppe. Men dette er også jobben min. Du kan ikke sammenligne livet mitt med noen som har en ni-til-fire-jobb; jeg må se slik ut.

Orlando Blooms vakre kone Miranda Kerr (29) ble i fjor mor for første gang, men det var ikke noe overflødig fett i sikte da modellen viste kroppen på catwalken. Ettbarnsmoren har fått hjelp av en personlig trener for å bli kvitt babyvekten etter fødselen.

- Hun trener mellom tre og fire ganger i uken, i rundt én time og et kvarter. Hun bruker 30 minutter på bena sine, 30 minutter på armer og kjernemusklatur og 15 minutter med tøying, avslører treneren hennes Justin Gelbrand til nettstedet Woman's health and fitness.  

Modellkroppene kommer ikke bare som følge av hard trening, mange sulter seg også for å passe inn i de minimale antrekkene.  

Adriana Lima (31) vakte i fjor oppsikt da hun avslørte at hun unngår fast føde i ni dager og all væske i tolv timer før «Victoria's Secret»-showene. Men også utenom moteshow-sesongene følger hun en streng diett: Ingen karbohydrater, ikke noe sukker, men masse proteiner.

23-åringen Candice Swanepoel har fått mye oppmerksomhet for sin sylslanke figur.
Hun trener yoga og boksing hver dag før hun skal på catwalken, men insisterer på at hun spiser hva hun vil. Imidlertid er ikke posjonene større enn at de får plass i hånden hennes.
 
- For å føle meg bra og sunn spiser jeg masse grønnsaker, drikker mye vann og spiser mye kjøtt, som biff, fordi jeg vil bygge muskler, forteller den sørafrikanske blondinen. 

Før moteshowet delte Candice et bilde på Twitter der hun viste frem sin radmagre kropp. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna stjal Victoria's Secret moteshow  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer