SIER NEI TIL RIBBE: Kathrine Pehrsson sier til Seher.no at hun foretrekker ferdigmat fra Fjordland framfor ribbe og surkål på julaften. Her er hun sammen med Robinson-kollega Christian Flotvik (t.h.) og Stig Kjos fra "Ungkaren" under innspillingen av Se Foto: Seher.no, Kirsti Ertsås.
SIER NEI TIL RIBBE: Kathrine Pehrsson sier til Seher.no at hun foretrekker ferdigmat fra Fjordland framfor ribbe og surkål på julaften. Her er hun sammen med Robinson-kollega Christian Flotvik (t.h.) og Stig Kjos fra "Ungkaren" under innspillingen av Se Foto: Seher.no, Kirsti Ertsås.Vis mer

- Spiser helst Fjordland til jul

Men Robinson-Kathrine har frekkere planer for kjæresten...

 Se videointervju med Katherine Pehrsson nederst i artikkelen!


SEHER.NO:  Glamourmodellen Kathrine Pehrsson raste ned 13 kilo i vekt under årets opphold i "Robinsonekspedisjonen" på TV3, men har ingen planer om å spise seg mett på ribbe og surkål i jula.

- Det er jeg ikke noe glad i, så jeg spiser helst Fjordland på julaften. Men i år kommer moren min på besøk fra Italia, så da får jeg vel noe annet. Drømmen min er imidlertid vaniljefudge til forrett, vaniljefudge til middag og grønnsakssuppe til dessert. Det er det jeg liker best, sier hun til Seher.no i forbindelse med innspillingen av årets julevideo.

Sammen med kjendiser som A1, Åge Sten Nilsen, "Ungkaren" Stig Kjos og "Paradise Hotel"-vinner Petter Pilgaard har Kathrine vært med å spille inn den musikalske julegaven til Seher.nos lesere.


Se årets julevideo, som er spilt inn i StudioLab!

Og den 25 år gamle skjønnheten avslører at selv om ikke er glad i tradisjonell julemat, elsker hun å pønske ut presanger til sine nærmeste - og spesielt sin nye kjæreste, den tidligere OL-mesteren i slalåm, Hans Petter Buraas.

- Vi feirer jul hver for oss, men har planer om å reise vekk sammen senere. Hva jeg skal gi, kan jeg jo ikke røpe, men dersom en jente vil overraske typen sin, er det for eksempel bare å dra på seg regnbuksa, ta med en flaske rødvin og sette seg i skogen. Det har jeg selv gjort før, ler hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Mamma sluttet ikke å gråte

Se videointervjuet med Kathrine Pehrsson her:

[obj:media:8249]