Spiser ekorn til middag

- Jeg kunne ønske jeg kunne si at det bare har skjedd en gang, forteller Anna Faris.

UVANLIG KOST: Anna Faris ektemann Chris Pratt drar ofte på jakt og da må hun spise det han kommer hjem med. Ofte er det ekorn. Foto: Splash News/ All Over Press
UVANLIG KOST: Anna Faris ektemann Chris Pratt drar ofte på jakt og da må hun spise det han kommer hjem med. Ofte er det ekorn. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hjemme hos Hollywood-stjernen Anna Faris (37) er det ikke hva som helst som står på menyen når skuespillermannen Chris Pratt (34) slipper til på kjøkkenet.

Han elsker nemlig å lage ekorn.

- Jeg kunne ønske jeg kunne si at det bare har skjedd en gang, men det har skjedd mange ganger. Jeg liker det ikke, men det har blitt en ting nå, fortalte «Scary Movie»-stjernen da var gjest hos Jimmy Kimmel onsdag, ifølge Daily Mail.

- Min bror og min mann høster ekorn i ferien. De tilbereder dem ute på grillen for mamma nekter å la ekornlukta sette seg i kjøkkenet, fleipet hun videre.

Pratt har tidligere avslørt at han vokste opp med å jakte på hjort, kalkun og ekorn som ung, og en jul serverte han det til hele Annas familie fordi de hadde aldri smakt det før.

- Jeg elsker å snakke om at jeg jakter på ekorn. Det friker folk helt ut. Spesielt her i Hollywood. Jeg pleier å legge dem i slatlake et par dager først og så steker jeg dem i krydder før de er klare til å serveres.

Faris og Pratt giftet seg på Bali i 2009 og sammen har de sønnen Jack (1 1/2).

LES OGSÅ: Anna Faris raser ned i vekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer