SKYTER FART: Julia Roberts niese, Emma, har skutt fart i Hollywood den siste tiden. Foto: Stella Pictures
SKYTER FART: Julia Roberts niese, Emma, har skutt fart i Hollywood den siste tiden. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Spiser bare sushi

Men nå prøver skuespilleren å variere med litt grønnsaker også.

SEHER.NO: Skuespilleren Emma Roberts (19), som er niesen til velkjente Julie Roberts, prøver nå å variere dietten sin, etter å ha spist bare sushi over en lengre periode.

«Nancy Drew»-stjernen spiste kun sushi - som er en sunn japanesisk matrett som består av rå fisk og ris. Nå vil hun prøve å spise andre ting også, selv om hun synes det er vanskelig.

- Jeg må prøve å variere litt mer. For en månd siden spiste jeg bare sushi, hele tiden, hver dag. Jeg ble helt besatt av det. Men nå prøver jeg å spise litt mer grønnsaker og sånt også, selv om jeg egentlig ikke liker det, sier Roberts til ContactMusic.

Den 19 år gamle stjernen har nylig tilbrakt tid i London, under innspillingen av filmen «4.3.2.1.». Hun avslører at hun ikke klarte å la være å shoppe nye antrekk, hver gang hun hadde pauser i innspillingen.

- Jeg elsker alt fra designerklær, vintage til TopShop. I London finner man alt man trenger, det er en fantastisk miks. Jeg shoppet i lunsjpausene mine, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Kan godt vise rumpa på kamera