Spiser 6000 kalorier om dagen!

Da regissøren fikk se bilder som dette, fikk Hugh Jackman beskjed om å bli større...

OPP 9 KG: Hugh Jackman er berømt for kroppen sin, men regissøren til den nye «X-Men» filmen vil ha skuespilleren mye kraftigere.
OPP 9 KG: Hugh Jackman er berømt for kroppen sin, men regissøren til den nye «X-Men» filmen vil ha skuespilleren mye kraftigere. Vis mer
SEHER.NO: Darren Aronofsky må være en av Hollywoods mest vektfokuserte regissører. Først presset han allerede spinkle Natalie Portman og Mila Kunis ned i vekt for rollene som ballettdansere i «Black Swan», og nå er det en annen skuespiller som får gjennomgå.

Aronofsky skal nemlig regissere den neste «X-Men»-filmen «The Wolverine», og Hugh Jackman (42) er nå satt på kur for rollen.

- Darren sa om sist film «du så bra ut, men du er så høy at i lange sekvenser så du ut som Clint Eastwood, og slik er ikke Wolverine». Han sa Wolverine, i tegneseriene, er sterk, kompakt … han er kort og bred. Så han sa: «Jeg vil ha deg dit, bli større», sier Hugh Jackman til Los Angeles Times.

Han sammenligner rollefiguren med Mike Tyson, som til tross for sin høyde feide over konkurrentene i bokseringen. For å nå målet er han nå på en intens diett.

- Jeg spiser 6.000 kalorier om dagen. Det er tøft. Nå veier jeg 95 kg, sier Jackman som fortsatt skal fete seg opp mer, og dermed spiser nær det dobbelte av hvor mange kalorier han trenger.

Under innspillingen av forrige film veide den 188 cm høye skuespilleren rundt 86 kg. Han har dermed lagt på seg 9 kg så langt for rollen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Har hun spist for mye søppelmat i New York?