SUKSESS: De to skuespillerne har begge hatt enorm suksess siden deres skuespillerdebut på 80-tallet. Foto: All Over Press
SUKSESS: De to skuespillerne har begge hatt enorm suksess siden deres skuespillerdebut på 80-tallet. Foto: All Over PressVis mer

Spionerte på kjendiser

Kompisene Tom Cruise og Sean Penn spionerte på kjendiser før de selv ble kjent.

SEHER.NO: Superstjernene Tom Cruise (45) og Sean Penn (46) er blant de største celebritene i Hollywood og har lenge vært tett etterfulgt av presse og paparazzier.


Nå viser det seg at de to stjernene selv har gjort lignende ting.


På 80-tallet, altså helt i starten av deres skuespillerkarriere, skal de to kameratene nemlig ha avtalt å dra til Hollywood Hills og spionere på kjendisenes hus, skriver Contactmusic.com.


Skuespillerne, som ble kjent under innspillingen av filmen T.A.P.S i 1981, skal ha kjørt en bil opp til gigantvillaene til blant andre Jack Nicholson, Dustin Hoffman og Marlon Brando.


Der ble de ifølge Cruise sittende og speide etter kjendisene.


- Jeg husker vi kjørte ut til Hoffman, Nicholson og Brandos hus en kveld. Vi satt egentlig bare utenfor der i mørket. Men jeg husker vi lurte fælt på om de var hjemme og snakket om å gå og banke på døren. Vi hadde faktisk den samtalen, sier Cruise.

LES OGSÅ: - Bar Cruise til taxi