Kim Kardashian:

Spinnville krav til ansatte

- Jeg tenkte det var lettere for dem.

KRITIKK: Kim Kardashian er stadig i hardt vær. Nok en gang, hagler kritikken. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP)
KRITIKK: Kim Kardashian er stadig i hardt vær. Nok en gang, hagler kritikken. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP) Vis mer
Publisert

Realitystjerna Kim Kardashian (41) har i over et tiår vært et av Hollywoods hotteste navn. Gjennom sin karriere har hun også bygget sitt eget imperium både innen undertøys- og skjønnhetsbransjen.

I 2019 lanserte Kardashian undertøysmerket Skims, og har siden oppnådd stor suksess. Det har ikke gått ubemerket hen, og hun har opptil flere ganger måttet stå i massiv kritikk etter at flere av deres kampanjer ble sluppet.

Kardashian har også rukket å få kritikk etter at «håndboken for de ansatte» ble lekket, hvor det blant annet sto om spinnville krav de ansatte måtte forholde seg til - deriblant strenge regler for hva de kunne være iført og ikke.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Forsvarer valget

Under et intervju i podcasten IRL, ble SKIMS-grunnleggeren stilt til veggs. Der ble det stilt spørsmål om meningen bak den fargekoordinerte kleskoden hos sine ansatte - som det blant annet står om i den omdiskuterte håndboken.

Der forsvarer hun valget, og legger til at det virker tilsynelatende som om det var enklere for de ansatte å forholde seg til de retningslinjene som står beskrevet.

- Det er absolutt fargekoder blant mine ansatte. Helt ærlig trodde jeg det da skulle lettere for dem å jobbe hos meg. Det er minimalistiske plagg, og det skaper en viss form for ro.

I følge håndboken, kan de ansatte være ikledd grått, marine, svart, hvit og khaki.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

- Mye kaos i verden

Dette er imidlertid ikke første gang Kardashian har delt et lite innblikk i hvorfor hun har en tilhørighet til minimalisme. Etter å ha introdusert en hjemmekolleksjon under sin «SKKN by Kim», åpnet hun opp om hvorfor hun valgte betongskulpturer og ulike nyanser av stein.

-Jeg opplever at det er så mye kaos ute i verden at når jeg kommer hjem, skaper den minimalistiske designen en følelse av stillhet og ro. Jeg har latt barna mine dekorere sine egne rom - de kan herje fritt med hvilke farger de vil - men i hoveddelen av huset liker jeg virkelig roen minimalisme gir.

LES OGSÅ: Full krangel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer