Spilte inn sex-scene med kjæresten

Se videoen som overrasker Britney Spears-fansen!

LETTKLEDD: Britney Spears bestemte seg for at hennes kjæreste Jason Trawick også skulle spille hennes kjæreste i hennes nye musikkvideo «Criminal». Foto: Stella Pictures
LETTKLEDD: Britney Spears bestemte seg for at hennes kjæreste Jason Trawick også skulle spille hennes kjæreste i hennes nye musikkvideo «Criminal». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Britneys nye video nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Bryllupsryktene har lenge svirret rundt Britney Spears og hennes kjæreste Jason Trawick, og popartisten vil tydeligvis at ikke noe skal true forholdet.

Da hun skulle spille inn en nakenscene med en annen mann til sin nye musikkvideo «Criminal», valgte nemlig Britney å gi jobben til kjæresten!

Jason spiller en «bad boy» som Britney faller for etter at han redder henne fra en kjæreste som mishandler henne.

Britney og Jason Trawick har datet siden 2010, etter at Jason begynte å jobbe som Britneys agent.

Nå er de to kun kjærester, og ifølge flere internasjonale medier har paret for lenge siden både begynt å diskutere bryllup og barn.

Tidligere i år skrev den britiske avisen The Sun at Britney og Jason vil starte forsøkene på å få barn når popstjernen er ferdig med sine konserter for året.

- Nå har hun endelig fått grønt lys fra Jason, og kan ikke vente med å bli gravid, sier en kilde til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Britney prøver å bli gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer