<strong>BASSHUNTERS FAVORITT:</strong> Aylar har spilt i flere av musikkvideoene til artisten Basshunter. Her er hun i Oslo under innspillingen av videoen til sangen «Angel in the night» i 2008. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
BASSHUNTERS FAVORITT: Aylar har spilt i flere av musikkvideoene til artisten Basshunter. Her er hun i Oslo under innspillingen av videoen til sangen «Angel in the night» i 2008. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Spilte inn ny video i hemmelighet

Aylar Lie gjør comeback med svenske Basshunter.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Aylar Lie (28) har tidligere fått mye oppmerksomhet for sine sexy roller i flere av musikkvideoene til den svenske artisten Jonas «Basshunter» Altberg (27).

Nå håper 28-åringen - som for tiden konkurrerer i NM i poker i Dublin - spilt inn en ny video med «When You're Gone»-artisten i hemmelighet, ifølge VG.

Videoen skal være spilt inn i Los Angeles, men verken Aylar eller vil kommentere samarbeidet.

- Jeg har snakket med managementet mitt og de sier at jeg ikke får gjøre noen intervjuer nå, sier Altberg til avisen.

Da Basshunter og Aylar spilte inn videoen til låten «Angel in the night» i Norge i 2008, sa Altberg til Seoghør.no at han er en stor fan av den norske modellen.

Han spøkte også med at han ødela opptakene med vilje da han skulle kysse Aylar foran kamera.

- Det ble mange kyss. Jeg ødela opptakene med vilje, så vi måtte ta det om igjen 30 ganger.

Foreløpig er det ikke kjent hva den nye låten til duoen heter, eller når den skal lanseres.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Aylar imponerte ved pokerbordetVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer