ØKONOMISK HJELP: Christian Vennerød og Hallgeir Kvadsheim hjelper nordmenn med økonomiske problemer i «Luksusfellen». På USA-ferie gikk Vennerød selv i fellen.  Foto: Stella Pictures
ØKONOMISK HJELP: Christian Vennerød og Hallgeir Kvadsheim hjelper nordmenn med økonomiske problemer i «Luksusfellen». På USA-ferie gikk Vennerød selv i fellen. Foto: Stella PicturesVis mer

Spilte bort feriepengene

På ferie i Las Vegas gikk Christian Vennerød selv i «Luksusfellen».

SEOGHØR.NO: På TV3 hjelper han andre fra økonomisk ruin i «Luksusfellen», men på ferie i Las Vegas gikk det nesten galt for finansekspert Christian Vennerød (66). 

Til Her og Nå forteller TV-profilen at han ikke klarte å motstå fristelsen og endte opp med å spille bort feriepengene i syndenes by. 

- Jeg har spilt bort alle pengene mine i Las Vegas. Hele reisekassen hjem igjen. Kona mi hadde gått og lagt seg og visste ikke noe om det, sier han til ukebladet.  

Turen endte med at familien måtte ta bussen fra Las Vegas til New York. Og derfra tok de flyet hjem til Norge. 

- Bussturen tok en uke, men kona tok det sporty, sier Vennerød.

Til høsten går de to populære økonomiekspertene Vennerød og Kvadsheim løs på den niende sesongen av «Luksusfellen», sammen med den nyervervede psykologen Jonas Bakkevig, samt de velkjente fjesene Silje Sandmæl, Cecilie Lynum og Magne Gundersen. 

LES OGSÅ: Vil lage kjendisversjon av «Luksusfellen»