- Spillerne blir overøst med damer

Noen kvinner oppfører seg som prostituerte, mener den tidligere fotballstjernen Lars Bohinen.

IKKE OVERRASKET: - Etter ni år i engelsk fotball kan jeg med hånden på hjertet si at det som kommer frem bare er toppen av isfjellet, sier Lars Bohinen etter den siste tidens avsløringer rundt Ryan Giggs affære med glamourmodellen Imogen Thomas.
IKKE OVERRASKET: - Etter ni år i engelsk fotball kan jeg med hånden på hjertet si at det som kommer frem bare er toppen av isfjellet, sier Lars Bohinen etter den siste tidens avsløringer rundt Ryan Giggs affære med glamourmodellen Imogen Thomas. Vis mer
SEHER.NO: Fotballstjernen Ryan Giggs (37) kunne søndag feire Manchester Uniteds gull i Premier League på Old Trafford, sammen med både kona Stacey Cooke (32) og barna Zach og Libby.

Mandag ble derimot en skikkelig «blåmandag» for den walisiske fotballspilleren, da han ble navngitt som den profilerte spilleren som har forsøkt å holde lokk på sin affære med glamourmodellen Imogen Thomas (28).

Giggs-saken kompletterer fem store saker om de aller største fotballstjernenes
utroskap i England. David Beckhams utroskapshistorie fra 2004 huskes fortsatt godt - både i England, i Norge og i resten av verden.

Til VG forteller den tidligere fotballstjerner Lars Bohinen, som har en fortid i Blackburn, Derby og Nottingham Forrest, at han på ingen måte er overrasket over utviklingen.

- Etter ni år i engelsk fotball kan jeg med hånden på hjertet si at det som kommer frem bare er toppen av isfjellet. Jeg er heller ikke overrasket over at en spiller som Ryan Giggs har havnet i dette. Jeg har vært nok ute i Manchester til å vite at en United-spiller har alle muligheter på byen. Så store stjerner som Giggs og Rooney er sårbare, sier han til VG.


Bohinen, som i dag jobber som en av TV 2s Premier League-eksperter, er derimot svært kritisk til hvordan den britiske pressen gjør jobben sin.

- Spillerne blir overøst med damer og tilbud. England er 10 ganger mer brutalt enn Norge. Media mesker seg jo i disse sakene. En del av jentene får penger av avisene allerede før de går ut for å skaffe dem en historie. Jeg mener det er prostitusjon. Klubbene advarer spillerne sine, men til slutt er det opp til spillerne selv. De kan aldri fraskrive seg det ansvaret, sier Bohinen til VG.

Ifølge Dagbladet skal omtrent 30 Premier League-spillere ha gått rettens vei for å sørge for å holde utroskapsskandalene unna avisforsidene de to siste årene. Det samme skal være tilfelle for en rekke andre kjendiser.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er britenes nye favorittvits