<strong>PÅ SCENEN:</strong> Gørild Mauseth i rollen som Anna Karenina og Per Kjerstad som Vronskij i Riksteaterets «Anna Karenina». Foto: SCANPIX
PÅ SCENEN: Gørild Mauseth i rollen som Anna Karenina og Per Kjerstad som Vronskij i Riksteaterets «Anna Karenina». Foto: SCANPIX Vis mer

Spiller utro - har selv opplevd utroskap

– Det er egentlig ikke interessant om det var jeg som var utro eller om jeg ble utsatt for det, sier Gørild Mauseth.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Gørild Mauseth (39) er for tiden aktuell med storsatsingen «Erobreren», som har premiere på NRK søndag kveld, og spiller i tillegg i «Anna Karenina» på Riksteteatret. I «Anna Karenina» spiller hun en kvinne som er utro og velger å forlate mannen hun er gift med. Gøril har selv opplevd hva utroskap gjør med et forhold.

– Det er egentlig ikke interessant om det var jeg som var utro eller om jeg ble utsatt for det. Men jeg mener at den som har tilgitt har vanskeligere for å glemme enn den som har blitt tilgitt, sier Mauseth til Dagbladet Søndag.

- Mange som har opplevd utroskap går videre uten å fortelle det til noen. Og det skjønner jeg, for hvis ikke lager familie, venner og kolleger seg en ny holdning til den som har vært «ute og sykla». Det verste som kan skje et menneske er å bli utestengt fra samholdet. Det er det verste vi kan gjøre mot et menneske, sier Mauseth.

Selv giftet Gøril seg med Tommaso Mottola fem måneder etter at de møttes første gang. Tomasso har sønnene Oliviero (21) og Roberto (19) fra før. Sammen har de sønnen Baltazar (3).

«Erobreren» vises på NRK 1 klokka 20.55. Se Seoghør.nos store TV-guide her.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble bedt om å være lubben

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer