Spiller superheltinne i crazykomedie

- Det blir mye slåing, hopping og sparking, sier Triana Iglesias.

SLÅR FRA SEG: Sporty Triana Iglesias spiller sexy kampsportekspert i filmen «Kill Buljo 2». Bildet er fra modellens kampanje for treningskjeden Reebook.  Foto: Reebook
SLÅR FRA SEG: Sporty Triana Iglesias spiller sexy kampsportekspert i filmen «Kill Buljo 2». Bildet er fra modellens kampanje for treningskjeden Reebook. Foto: Reebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (30) har sikret seg enda en rolle i varme strøk. Hun er nemlig i full gang med innspillingen av actionkomedien «Kill Buljo 2» i Thailand. Iglesias spiller rollen som kamsporteksperten Frøydis, og har brukt tid på å trene judo og thaiboksing for å forberede seg før innspillingen.

- Det blir mye slåing, hopping og sparking. Min rollefigur er tøff og sterk – nesten en superheltinne, sier Iglesias til Dagbladet.

30-åringen er en del av en sexy trio med Ewa da Cruz og Goggig Katchanan Grubbmo i de andre rollene.

Triana har ingen spesiell ambisjon om å bli skuespiller, men fikk rollen etter gode skussmål fra innspillingen av filmen om «Torsdag kveld fra Nydalen»-figurene Tina og Bettina som har premiere til høsten.

«Kill Buljo 2» har ennå en uke med opptak i Thailand før innspillingen fortsetter i Finnmark. Iglesias tror hun vil fortsette med boksing etter arbeidet med filmen. 

- Jeg vurderer å fortsette med boksing når jeg kommer hjem til Norge. Det er noe av den hardeste treninga jeg har vært med på, men det kan vel ha noe å si at det er så vilt varmt her.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jobber tett med eks-kjæresten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer