Spiller seg selv i ny serie

Dette skal Thomas «William» Hayes gjøre nå.

BLIR KOMIKER: Thomas Hayes skal ha en ledende rolle i komiserien «Jeg heter ikke William» på MTG sine flater neste år. Video: Ruben Pedersen Vis mer

(Se og Hør): Skuespiller Thomas Hayes (20) har ikke vært mange år i rampelyset, men har med rollen som William i «Skam» klart å bli en av Norges største eksportvarer.

Han var med i tre sesonger av serien, sett bort fra en gjesteopptreden i aller siste episode, og har siden gått videre til andre prosjekter. Han var blant annet å se i dramaserien «Elven» på TV3. Nå er det klart at han holder seg til samme kanal, men med et helt annet konsept.

Arbeidstittel

Komiserien «Jeg heter ikke William» dukker nemlig opp på nyåret. Innholdet er fiksjon, men karakterene i serien vil være mennesker som står skuespilleren nær. Kampanje har sammenlignet utgangspunktet med norske «Helt perfekt» og danske «Klovn».

Til Se og Hør forteller William, nei - jeg mener Thomas, at det blir et spennende prosjekt.

- Vi spiller i en dokufiksjon hvor vi spiller oss selv, sier han og legger til at tittelen på serien i utgangspunktet bare er en arbeidstittel.

Saken fortsetter nedenfor.

FERDIG: Skuespillerne fra «Skam» uttrykker hva de føler nå som «Skam»-eventyret straks er over. Video: Henriette Eilertsen / Marie Røssland Vis mer

- Det er en litt intern tulle-tittel for å sette meg litt på kanten. Det er den vi går ut med i dag, men vi kverner fortsatt på tittelen, forklarer 20-åringen som røper at serien ikke vil handle om å bli kvitt «Skam»-stempelet.

- Å spille meg selv er morsomt det, sier Thomas under lanseringen.

Skuespiller Eivind Sander (44), som både spiller i, og har regi, på serien, kunne fortelle under lanseringen at serien består av åtte episoder som bygger på historier fra de ulike stjernenes liv.

- De må ta frem noe juice fra livet sitt, det var ikke bare å bli med. Det måtte være noe som var skamfullt og vondt, sier Eivind.

Ettertraktet

Til tross for at det har vært stille rundt «Skam»-stjernen den siste tiden, legger han ikke skjul på at han fremdeles er svært ettertraktet.

- Det er mye forespørsler, men det er veldig lite oppdrag jeg gjør, sier Thomas.

- Jeg er eksklusiv vet du, fortsetter han og ler.

20-åringen forteller at han bevisst har trukket seg tilbake, og på spørsmål om hvordan det står til med kjærligheten, legger han ikke skjul på at han ikke har funnet den rette ennå.

- Hvordan det går med kjærligheten?

- Labert, det er veldig stillestående, sier «Skam»-stjernen.

KRYPTISK: Skuespiller Thomas Hayes og musiker og kompis Laurent Kelmendi spilte sammen under kjendiskampen på Norway Cup. Da de begge ble intervjuet senere, kan Kelmendi ha avslørt detaljer om Hayes kjærlighetsliv. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Marie Røssland Vis mer

Romanserykter

Det er ikke bare i Norge Thomas Hayes er et samtaleemne. Også i Sverige har 20-åringen en solid fanskare. Men da han var i Stockholm i februar så nye rykter dagens lys etter at den populære skuespilleren hoppet inn som DJ på et utested.

I den svenske podkasten «Tankar med ...», hevdet programleder Daniel Redgert ifølge nettstedet Hänt.se at den norske skuespilleren også dro på date med den svenske toppbloggeren Chloé Schuterman i løpet av besøket i den svenske hovedstaden.

Chloé Schuterman benektet derimot absolutt alt.

- Historien er ikke sann. Det stemmer ikke. Jeg og min kjæreste synes at det er veldig vanskelig at folk tror på det. Det er ingenting mellom meg og Thomas, sa hun.

LES OGSÅ: Slik så «SKAM»-stjernene ut som barn