Spiller sammen i film

For fem år siden plukket Jennifer Lopez ut Marc Anthony til en filmrolle. Nå er de gift - og spiller ektepar.

LYKKELIG GIFT: Jennifer spiller mot ektemannen Marc. Det er hans første hovedrolle, og han får masse støtte av kona. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG GIFT: Jennifer spiller mot ektemannen Marc. Det er hans første hovedrolle, og han får masse støtte av kona. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Deler seng og scene!

SEHER.NO:  Pop- og skuespillerstjernen Jennifer Lopez (37) har en forkjærlighet for å jobbe sammen med sine partnere. Sammen med eks-forloveden Ben Affleck spilte hun inn både "Jersey Girl" og "Gigli".

Nå gjør hun det igjen - sammen med ektemannen latinostjernen Marc Anthony (38).

De spiller inn film om den tragiske livshistoren til den legendariske salsadanseren Hector Lavoe. Da Jennifer ble presentert for manuskriptet for fem år siden, gikk hun til vennen Marc og ba ham om å ta hovedrollen. Samarbeidet utviklet seg til kjærlighet og paret ble gift sommeren 2004.

Nå har innspillingen til filmen "El Cantante" startet og Jennifer spiller Marcs kone, noe hun synes er uproblematisk.

- Han er profesjonell og jeg er profesjonell. Vi ønsker begge å gi folk en korrekt versjon av denne historien, og det er der vi har fokuset vårt.

Jennifers samarbeid med Ben Affleck i "Gigli" endte i en gedigen flopp og brudd mellom dem. Vi får ikke håpe historien gjentar seg, for det ryktes at Jennifer og Marc er i gang med å prøve å få barn ved hjelp av kunstig befruktning.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer