Spiller så penga triller

Innen jul kan disse gutta ha tjent 24 millioner kroner.

24 MILLIONER: Da disse gutta slo sine akkorder sammen, var det ingen som trodde at det skulle bli en slik suksess. Ifølge Dagbladet vil de fire tjene 24 millioner kroner i år. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
24 MILLIONER: Da disse gutta slo sine akkorder sammen, var det ingen som trodde at det skulle bli en slik suksess. Ifølge Dagbladet vil de fire tjene 24 millioner kroner i år. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Millionkameratene!


I kveld tar de farvel med publikum under avskjedskonserten i Spektrum. Nå skal det jobbes for næringslivet. Og innen julefreden senker seg kan Kurt Nilsen, Espen Lind, Alejandro Fuentes og Askil Holm ha håvet inn 24 millioner kroner.


Dette skriver Dagbladet.


Og det regner også litt på guttas manager, Jan Fredrik Karlsen: Han vil sannsynligvis sitte igjen med seks millioner kroner, skriver avisen.


Etter lørdagskveldens avslutningskonsert i Spektrum, skal de fire gutta spille for næringslivet. Blant annet skal gitarkameratene spille på noen eksklusive julebord i Oslo og Bergen og på et større Statoil-event, skriver Dagbladet.


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer