Spiller på utseendet

AC Milan-kaptein Paolo Maldini er Hennes & Mauritz' nye ansikt.

TRENDY PAR: Maldini og kona Adriana er minst like stilfulle som Posh og Becks! Foto: All Over Press
TRENDY PAR: Maldini og kona Adriana er minst like stilfulle som Posh og Becks! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stilikon!


Det er ikke bare David Beckham som har sørget for at fotballspillere ikke lenger bare ikler seg gummislippers og grilldress. AC Milan-kaptein Paolo Maldini er minst like stilfull som popstjernen Victoria Beckhams berømte ektemann!


Det har også Hennes & Mauritz fått med seg, Klesgiganten mener i følge Propaganda at Maldini er et stilikon, og har signert den barske fotballproffen som modell. Men H&Ms nye høstmodell skal også være med og gi herrekolleksjonen sin egen personlige stil.


- Paolo Maldini har en naturlig stil som er tilfeldig samtidig som den er elegant. Det er opplagt at han er interessert i moter og ønsker å se bra ut, står det i en pressemelding fra H&Ms designsjef.


- Hans stil er basert på klassiske favoritter som kan blandes og matches til å skape en variasjon i stilen. For øyeblikket er det riktig å adoptere en minimalistisk eller avslappet tilnærming til motedesign, og Paolo Maldinis stil er et godt eksempel på dette.


Maldini er langt fra den første kjendisen som reklamerer for klesgiganten. Anna Nicole Smith, Cindy Crawford og Claudia Schiffer har alle stilt opp i sexy reklamekampanjer for H&M.


 

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer