Spiller på sex for å redde hvaler

Pamela Anderson byttet ut den røde badedrakten med frekk våtdrakt.

 Se klippet 11.18 ut i vår Weekend-sending! 

SEOGHØR.NO: Pamela Anderson (45) er dyrenes bestevenn og har i mange år vært en lidenskapelig forkjemper for dyrs rettigheter. I kampen mot urettferdig behandling av dyr, tar den vakre blondinen alle midler i bruk. Ofte er det 45-åringens kropp som avkles for å skaffe oppmerksomhet rundt en viktig sak. 

45-åringen har flere ganger stilt opp naken i kampanjer for dyrevernsorganisasjonen PETA.  Nylig var Andersons frekke figur igjen i rampelyset da hun ikledde seg en minimal våtdrakt for å advare folk mot hvalfangst. 

- Jeg, min bror og mine sønner skal jobbe for dette. Det burde være nulltoleranse mot hvalfangst og ingen hvaler burde bli drept. Det er flott å skaffe oppmerksomhet rundt denne flotte saken. Jeg skal gjøre alt jeg kan, sier Pamela ifølge Splash News. 

Den tidligere Baywatch-baben poserte på dekket til aktivistbåten Sea Shepherd, som skal kjempe mot japanske hvalfangere. 

Anderson er selvsagt også vegetarianer. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pamela oppløst i tårer på TV