Spiller på lag med eksen og ektemannen

Reese Witherspoon fulgte sønnens fotballkamp med både Ryan Phillippe og Jim Toth.

Publisert
Sist oppdatert
Se stjernefamilien på fotballutflukt i videoen øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Flere baller i lufta! Da eldstesønnen til Reese Witherspoon (36) spilte fotballkamp i California lørdag, viste trebarnsmoren at hun mestrer tilværelsen med en moderne familie.

«This Means War»-stjernen hygget seg med både eksmannen Ryan Phillippe (38), som hun har sønnen Deacon (8) og datteren Ava (13) med, og ektemannen Jim Toth (41). Den utradisjonelle trioen pratet og fulgte med fra sidelinjen mens Deacon var i aksjon på banen i Brentwood.

Reese og ektemannen, som fikk sin første sønn Tennessee James i september, hadde med seg matchende fluktstoler - og Jim Toth plasserte sin ved siden av konas eksmann, slik at de kunne samtale karslig om fotballkampen, sannsynligvis.

Uansett så samtlige ut til å nyte den fine høstdagen sammen, og det var sikkert ekstra hyggelig for Deacon å ha en såpass stor heiagjeng! På et tidspunkt kom han løpende til foreldrene, etter å ha slått den ene hånden - som allerede var bandasjert. Kanskje det går vel hardt for seg på gressmatten i California?

«Soccer mum» Reese har også tidligere støttet sønnen på fotballbanen. I oktober var hun til stede da Deacons lag spilte mot laget til Calista Flockharts sønn Liam (11).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er dette hans nye kjæreste?  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer