Spiller mot «Downton Abbey»-kjekkas

Internasjonalt gjennombrudd for Marian Saastad Ottesen.

GJENNOMBRUDD: Mariann Saastad Ottesen har, via sin danske agent Lene Seested, fått sin første internasjonale rolle skriver VG. Foto: Stella Pictures
GJENNOMBRUDD: Mariann Saastad Ottesen har, via sin danske agent Lene Seested, fått sin første internasjonale rolle skriver VG. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Marian Saastad Ottesen (36) har høstet gode kritikker for rollen som  Sigrid Haugli i TV-serien «Lilyhammer», som gikk sin seiersgang på NRK tidligere i år.

Men det er ikke bare i Norge folk har fått øynene opp for den Florø-fødte 36-åringen. Ifølge VG har hun nemlig fått sitt internasjonale gjennombrudd med en rolle i BBC-serien «Moving On».

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Og det er ingen «hvem som helst» Saastad Ottesen spiller mot - hun måtte nemlig «forelske seg» i ingen ringere enn «Downton Abbey»-stjerne Rob James-Collier (36).

- Jeg kan bekrefte at han er utrolig kjekk og veldig hyggelig. Det var veldig gøy, og vi fikk god kjemi, sier hun til avisen.

I BBC-serien, som ble spilt inn i Liverpool tidligere i høst, spiller Saastad Ottesen en tobarnsmor med norske aner - som har et relativt trøblete forhold til sin egen far. Som lærervikar på skolen til barna hennes kommer James-Colliers rollefigur inn i bildet - og de to etablerer etter hvert sterke følelser for hverandre.

VINN FLOTTE PREMIER - SE VÅR JULEKALENDER HER

Saastad Ottesen var i Liverpool i 15 dager under TV-innspillingen, og forteller til avisen at det var to hektiske uker, med jobbing fra morgen til kveld.

- Det var jobb og amming, ikke noe annet rett og slett!

Hun og skuespillerkjæresten Nils Jørgen Kaalstad (33) ble nemlig foreldre til en liten gutt i oktober i fjor.
 


LES OGSÅ: Marian Saastad Ottesen var gravid under innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer