Spiller lesbiske

Sexy Charlize Theron og skandaliserte Kate Moss skal spille lesbisk par i ny film.

LESBISK ELSKERINNE: Lite skuespillererfaring til tross; Kate Moss er klar for lerretet som Dusty Springfields elskerinne. Foto: All Over Press
LESBISK ELSKERINNE: Lite skuespillererfaring til tross; Kate Moss er klar for lerretet som Dusty Springfields elskerinne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frekke scener!


Blonde og vakre Charlize Theron (30) skal spille soulstjernen Dusty Springfield i en ny film. Sangerinnen bak "Son Of A Preacherman" var åpent lesbisk, og hadde et turbulent kjærlighetsliv. Kate Moss (32) skal spille en tidlig elskerinne - som knuser Dusty Springfeilds hjerte.


Ang Lee - som regisserte homsewestern "Brokeback Mountain" - skal lage filmen om Dusty. Hun døde av brystkreft i 1999.


- Kate er et perfekt valg som Dustys lesbiske venninne. Hun er vakker, men kald og virker som typisk "swinging London", sier en kilde til britiske Daily Star.


Oscarvinner Charlize Theron er kinoaktuell i science fiction-filmen Aeon Flux, mens supermodell Kate Moss har en svært kort merittliste som skuespiller.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer