POSTKORT FRA LIVET: Elvira Nikolaisen er blant artistene som skal synge på CDen "Postkort fra livet". Foto: Ole Kaland, NRK
POSTKORT FRA LIVET: Elvira Nikolaisen er blant artistene som skal synge på CDen "Postkort fra livet". Foto: Ole Kaland, NRKVis mer

Spiller inn postkort på plate

Kanskje synger Elvira om ditt liv?

SEHER.NO: Etter å ha mottatt hundrevis av livshistorier fra norske radiolyttere har NRK P1 nå bestemt seg for å gi ut de beste på CD-en "Postkort fra livet".


Elvira Nikolaisen leder et kobbel av kjente norske artister som skal framføre lytternes minner til musikk.


27-åringen fra Moi skal synge sangen "Tapt kjærlighet", mens Åge Aleksandersen, Henning Kvitnes og Hellbillies er blant de andre artistene som bidrar på albumet.

Innspillingen av plata skal gjennomføres i løpet i sommeren.Vi er veldig stolt over denne artistlista. Det er en spennende miks av folk som har vist gjennom mange år at de er av våre beste norskspråklige historiefortellere. I tillegg er det veldig spennende at noen artistene debuterer på norsk i denne sammenhengen, som Elvira Nikolaisen, Marte Wulff og Reidar Larsen. Dette gleder vi oss til!” sier prosjektleder Robert Sætervik.

Han understreker at det er fortsatt er mulig for P1s lyttere å sende inn livshistorier, som vil bli vurdert brukt på plata.

Her er hele artistlisten:

Henning Kvitnes    
Halvdan Sivertsen 
Marte Wulff
Reidar Larsen & Gunnar Roalkvam
Kari Iveland & Hilde Heltberg  
Elvira Nikolaisen 
Hellbillies
Sigvart Dagsland 
Anne Grete Preus
Kari Bremnes  
Odd Børretzen & Lars Martin Myhre 
Åge Aleksandersen

LES OGSÅ: Stemmen sviktet for Elvira