Spiller inn plate hos «Donkeyboy»-produsent

Lady Gaga ble observert da hun forlot studioet ved 3-tiden i natt...

I STUDIO: Lady Gaga og produsenten Fernando Garibay på plass i studio i Oslo. Seher.no har grunn til å tro at innspillingen har funnet sted på Livingroom Studios, der også Donkeyboy og Bjørn Johan Muri har spilt inn sine låter. Foto: Twitter
I STUDIO: Lady Gaga og produsenten Fernando Garibay på plass i studio i Oslo. Seher.no har grunn til å tro at innspillingen har funnet sted på Livingroom Studios, der også Donkeyboy og Bjørn Johan Muri har spilt inn sine låter. Foto: Twitter Vis mer
SEHER.NO: Lady GaGa (24) kunne under den utsolgte konserten i Oslo Spektrum lørdag kveld, fortelle at hun hadde spilt inn deler av sitt nye album i Oslo.

- Jeg har vært i studio her i Oslo og gjort siste rest på mitt nye album. Det blir det beste jeg noensinne har laget, sa superstjernen til publikum ifølge VG Nett.

Gaga skal ha brukt lørdagen til å spille inn låter hos det hun selv omtaler som noen flotte norske menn.

Hvem hennes norske samarbeidspartnere er, sa Lady Gaga ingenting om. Men etter hva Seher.no har grunn til å tro har superstjernen samarbeidet med Livingroom Studios, som blant annet står bak suksessen til det norske bandet Donkeyboy. 
 
I løpet av sitt besøk i Oslo har Gaga blitt observert ved platestudioet Livingroom Studios ved Youngstorget i Oslo. 

Lady Gagas bil, en svart Mercedes, kjørte ut av garasjeanlegget på Grand hotell ved 14.20-tiden på lørdag og kjørte videre til Yougstorget i Oslo. Seher.no obeserverte Lady Gagas bil stå parkert med sjåfør like ved Livingroom Studios i 16-tiden. Like etter klokka 18 ble den amerikanske superstjernen plukket opp av sin sjåfør ved platestudioet. 

Bad Romance-stjernen har sannsynligvis dratt rett i platestudio også etter konserten. Seher.no vet nemlig at Lady Gaga forlot platestudioet i Torggata klokken 3 i natt. Tre autografjegere ventet ved artistens bil siden klokken 23 og fikk signert autografer av superstjernen før hun hastet inn i den ventende Mercedesen i Torggata. 

- Like før klokka 3 kom en livvakt løpende bort til bilen, og da skjønte vi at Gaga var på vei. Klokken 3 kom Lady Gaga ut av Livingroom ved Torggata, omringet av cirka åtte personer. Hun var iført parykk, store solbriller og var temmelig lettkledd, sier den erfarne autografjegeren Stefan Krosvik (28) til Seher.no.

Livvaktene nektet først artisten å gi autografer, men Lady GaGa ville selv skrive auotgrafer på fansens CD-cover.

- Hun virket trøtt og sliten, men skrev autografer med hilsener til hver av oss før hun satte seg inn i bilen. Det var mange andre tilstede i Torggata, men ingen oppdaget at det var henne, sier Krosvik, som har møtt Lady GaGa alle de tre gangene hun har gjestet Norge.

Seher.no har vært i kontakt med Livingroom Studios, der forklarte de at produsentene var bortreist, og at de ikke ville være tilbake før tirsdag.

Da vi kontaktet superprodusenten Simen Eriksrud, som er produsent for blant annet «Donkeyboy» og Bjørn Johan Muri, og konfronterte ham med at Lady Gaga var blitt observert ved studioet, svarte han dette:

- Dette kan jeg ikke kommentere, sier Eriksrud til Seher.no.

Det er ventet at hennes nye album, som har fått tittelen «Born This way» kommer ut i første halvdel av 2011.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Hun sover med livvakter