NY RUNDE: I hele høst har tusenvis av tv-seere fulgt tobarnsmoren Marit og hennes nye naboer på øya Ylvingen. Nå lover NRK mer Himmelblå. Foto: NRK
NY RUNDE: I hele høst har tusenvis av tv-seere fulgt tobarnsmoren Marit og hennes nye naboer på øya Ylvingen. Nå lover NRK mer Himmelblå. Foto: NRKVis mer

Spiller inn mer Himmelblå

- Det er noen virkelig gode historier som skriker etter å bli fortalt her.

SEHER.NO: NRK-serien Himmelblå har virkelig tatt landet med storm.

Nå går statskanalen i gang med en ny sesong av dramaserien, skriver Dagbladet.

- Selvsagt har seriens suksess mye å si for at vi nå lager nye episoder, men det ville også vært et svik mot måte seerne og karakteren å ikke gjøre det. Vi har diskutert noen mulige veier serien kan gå, for det er noen virkelig gode historier som skriker etter å bli fortalt her, sier NRKs dramasjef Hans Rossiné til avisa.

Innspillingen vil starte tidlig på sommeren i 2009, og Rossiné håper at de åtte episodene vil bli sendt på tv i begynnelsen av 2010.

Hovedrolleinnehaver Line Verndal, som spiller Marit i tv-serien, klarer nesten ikke å vente.

- Jeg gleder meg veldig! Jeg ble helt betatt av Helgelandskysten sist, og sommerhalvåret er det aller vakreste der oppe. I tillegg er jo alle de andre folka i serien helt supre. Samtidig blir det blitt spesielt. Jeg hadde egentlig lagt fra meg Marit litt, men nå må jeg hente henne fram igjen, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Var villig til å bli alenemor