Spiller inn låt på japansk

- Plutselig tok de meg på ordet, forteller Åge Sten Nilsen.

BIG IN JAPAN: Åge Sten Nilsen har flere ganger besøkt Japan som artist. Nå vil han gi ut låten "Bring The Night On" på japansk for å glede fansen.
BIG IN JAPAN: Åge Sten Nilsen har flere ganger besøkt Japan som artist. Nå vil han gi ut låten "Bring The Night On" på japansk for å glede fansen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Åge Sten Nilsen (39) har flere ganger spilt i Japan med bandet Wig Wam og nå vil han hylle solens rike - ved å gi ut en sang på japansk!

Sangen - som spilles inn i disse dager- er en oversatt versjon av sangen "Bring The Night On" fra Åges siste plate "GLAMunition".

- Forrige gang jeg var i Japan, spøkte jeg med at jeg skulle spille inn en låt på japansk neste gang jeg kom over. Men for kort tid siden fikk jeg en japansk versjon av "Bring The Night On" i posten. Det viste seg at tolken, som var delvis kanadisk, hadde tatt meg på ordet og oversatt den, smiler Åge til Seher.no.
Singelen blir trekkplasteret når Åge skal gi ut sitt nyeste soloalbum i Japan. Men han innrømmer at det ikke er enkelt å synge på et fremmed språk.

- Jeg kan jo ikke et ord japansk, men må lære sangen utenat. Det er også viktig at det høres ut som originalutgaven av "Bring The Night On", sier Åge til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Eks-kjæresten skrev sang om Aniston

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer