Spiller i Oslo i neste uke

Lindsay Lohans av-og-på kjæreste Samantha Ronson kommer til Tigerstaden.

TURBULENT: Samantha Ronson og Lindsay Lohan har hatt et svært turbulent av-og-på forhold de siste årene. Neste uke kommer Ronson til Norge for å spille på utestedet Barbeint i Oslo.  Foto: AP
TURBULENT: Samantha Ronson og Lindsay Lohan har hatt et svært turbulent av-og-på forhold de siste årene. Neste uke kommer Ronson til Norge for å spille på utestedet Barbeint i Oslo. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO:  Hollywood-DJ Samantha Ronson (32) har blitt verdenskjent de siste årene. Ikke bare for sin musikk, men også for det svært turbulente av-og-på forholdet til skandaleskuespillerinnen Lindsay Lohan (23).

Ifølge VG kommer kjendis-DJen til Oslo i neste uke, men så langt er det uvisst om hun tar med seg sin skuespiller-«kjæreste».

Det er DJ-duoen Juicy som har hentet inn Ronson til Norge, og stjernen skal da spille på utestedet Barbeint fredag 19. mars.

- Dette har vært en av de vanskeligste bookingene å få til hittil. Vi har faktisk jobbet med dette i tre-fire år, så det er en lettelse at hun endelig kommer, sier DJ Patrick Hauge, som sammen med makker Chris Welsh utgjør Juicy, til VG.

Det er ikke bare i tabloidavisene at Ronson har gjort seg bemerket. DJ-en har også over 1,5 millioner følgere på sin Twitter-side og har en enorm fanskare. 

- Jeg har selv sett og vært sammen med Samantha da hun spilte på en nyttårsfest jeg var på i Miami for to år siden, og jeg vet at hun er en veldig bra DJ. Helt hva vi kan forvente er vanskelig å si, sier Hauge.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun slo og tok kvelertak på henne