DØENDE: I en svart komedie som kom rett på DVD spiller Sienna Miller en døende ung kvinne. Uten sine karakteristiske blonde lokker er hun ikke lett å kjenne igjen.
DØENDE: I en svart komedie som kom rett på DVD spiller Sienna Miller en døende ung kvinne. Uten sine karakteristiske blonde lokker er hun ikke lett å kjenne igjen.Vis mer

Spiller døende kvinne

Slik har du ikke sett Sienna Miller før.

SEHER.NO: Den britiske skuespilleren Sienna Miller (27) er kjent for sitt flotte utseende og sin flørtende stil. Det har nok vært vel så mye skriverier om hennes kjærlighetsforhold som hennes skuespillerprestasjoner.

Særlig har hun fått mye negativ oppmerksomhet for hennes åpenlyse affære med den gifte firebarnsfaren, oljemillionæren og skuespilleren Balthazar Getty (33).

Men i rett-på-DVD-filmen "Camille" viser hun en langt mørkere og alvorlig side. Her spiller den blonde briten en døende ung kvinne. Med skallet hode og tårer i øynene er hun knapt gjenkjennelig, men hun mister ikke sin tiltrekningskraft for det.

- Sienna er den mest sexy zombien i filmhistorien. Hun ser bra ut til og med uten hår, sier en innsider til Mail Online.

Sienna spiller den amerikanske kvinnen Camille Foster som gifter seg med småskurken Silas Parker, spilt av James Franco, i den tro at hun kan forandre ham.

Silas har på den annen side planlagt å bruke bryllupsreisen til Niagara Falls som en anledning til å rømme til Canada. Men snille Camilla har ikke tenkt å la noe stoppe bryllupsreisen hennes, selv ikke når hun blir drept i en motorsykkelulykke.

Filmen ble spilt inn for to år siden, og skulle opprinnelig bli lansert i slutten av 2006. Men lanseringsdatoen har stadig blitt utsatt og nå har den kommet for salg rett på DVD.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det er ikke hennes skyld