Ivanka Trump:

- Spikeren i kisten for henne

Ivanka Trump og ektemannen har trukket seg kraftig tilbake. Dette sier norsk ekspert.

NYTT LIV: Ivanka Trump og Jared Kushner har byttet ut Det hvite hus med en liten by i Florida. Foto: Mandel NGAN/AFP/NTB
NYTT LIV: Ivanka Trump og Jared Kushner har byttet ut Det hvite hus med en liten by i Florida. Foto: Mandel NGAN/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste året har det vært uvanlig stille fra Trump-familien - det gjelder også den tidligere presidentens barn. Helt siden familien flyttet ut av Det hvite hus i fjor, har samtlige trukket seg kraftig tilbake fra offentligheten.

Se og Hør har tidligere skrevet om Melania Trump (51), USAs tidligere førstedame, som har så godt som gått under jorden etter ektemannens presidentskap.

Men også Donald Trumps datter, Ivanka Trump (40), som sammen med ektemannen Jared Kushner (41) jobbet for førstnevnte under presidentperioden, har forduftet.

Trakk seg tilbake

USA-ekspert og forsker ved Norwegian Research Centre, Hilmar Mjelde, har tidligere forklart til Se og Hør at det er vanlig at hele presidentfamilien tar en «timeout» etter et presidentskap.

- Etter president Trumps skandaløse opptreden etter valget flyttet Ivanka og mannen Jared til Florida for å holde en lav profil, og har gjort det siden, sa Mjelde tidligere i år.

Og nå kommer det ytterligere detaljer om Trump-datteren og ektemannens nye liv frem, skriver blant andre People.

Ifølge det amerikanske magasinet har de holdt en lav profil, til tross for at også de har blitt nevnt med navn ved flere sjokkavsløringer om den tidligere presidenten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer