Ben Affleck og Jennifer Garner skilles:

Spikeren i kista for det turbulente forholdet

Jennifer Garner og Ben Affleck har utsatt skilsmissen, men nå er papirene signert. 

<strong>SKILLES:</strong> Ben Affleck og J<span style="font-family: inherit; background-color: initial;">ennifer Garner har offiselt sendt inn skilsmissepapirene. Her avbildet i september i fjor. Foto: Splash News / NTB Scanpix</span>
SKILLES: Ben Affleck og Jennifer Garner har offiselt sendt inn skilsmissepapirene. Her avbildet i september i fjor. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Ifølge TMZ er skilsmissepapirene nå offisielt signert. Ben Affleck (44) og Jennifer Garner (44) giftet seg i 2005, og seilte opp som et av Hollywods mest profilerte skuespillerpar.

Til tross for at paret har tre barn sammen, Violet (11), Seraphina (8) og Samuel (5), har ekteskapet angivelig vært trøblete de siste årene.

Beskjeden om skilsmisse kom nemlig først i 2015.

Batman-stjernen har i senere tid avslørt at har hatt sine nedturer. Rykter om overdreven drikking, dopbruk, utroskap og gambling har svermet skuespilleren, som i perioder også har blitt kritisert for sine prestasjoner foran kamera.

<strong>TRE BARN:</strong> Paret skal ha et ønske om å dele på foreldreomsorgen. Foto: NTB Scanpix
TRE BARN: Paret skal ha et ønske om å dele på foreldreomsorgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men skilsmissen har blitt fremskyvet, og paret skal ha jobbet med problemene sine.

Ifølge TMZ er det Jennifer som har sendt inn skilsmissepapirene, og ifølge nettstedet er det et gjensidig ønske.

Det er ingen satt dato for skilsmissen, og de skal ha søkt om delt foreldreomsorg for barna.

Enda en sjanse

I mars gikk ryktene om at paret trolig skal ha gitt ekteskapet en sjanse til. People hevdet at de to angivelig skulla ha satt skilsmissen på vent.

- Hun vil virkelig løse problemene sine med Ben. De gir forholdet en ny sjanse, fortalte kilden, og legger til at paret angivelig skal ha blitt enige om avgjørelsen.

- Det er alltid en mulighet for forsoning. De elsker hverandre og de elsker virkelig barna sine, fortsatte kilden.

Brudd etter bryllupsdagen

Det var dagen etter deres 10 års bryllupsdag, at det berømte paret avslørte at de skulle skilles.

<strong>BEGYNNELSEN:</strong> Ben Afflcek spilte Matt Murdock og Jennifer Garner spilte Elektra Natchios i Daredevil, filmen de falt for hverandre i 2003. Foto: NTB Scanpix
BEGYNNELSEN: Ben Afflcek spilte Matt Murdock og Jennifer Garner spilte Elektra Natchios i Daredevil, filmen de falt for hverandre i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen.»

«Vi ber om at barnas privatliv blir respektert i denne vanskelige tiden. Dette er vår eneste kommentar om denne private familiesituasjonen. Takk for forståelsen», skrev de i en uttalelse, ifølge People.

Utroskapsrykter

Kun én måned etter bruddet, oppsto det rykter om at «Argo»-skuespilleren hadde vært utro med barepiken deres Christine Ouzounian (29).

Affleck var raskt ute med å tilbakevise påstandene som løgn, og i februar i fjor bekreftet Garner også at Ouzounian ikke var grunnen til at de gikk fra hverandre.

- Vi hadde allerede vært separert i flere måneder før jeg i det hele tatt hørte om barnepiken. Hun hadde ingenting å gjøre med vårt valg om å skilles. Hun var ikke en del av lingningen, sa Garner den gang ifølge USWeekly.

LES OGSÅ: Charlize Theron: - Som å kline med en død fisk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer