Spikeren i kista for det turbulente ekteskapet

Skilsmissen mellom mel B og ektemannen Stephen Belafonte koster «Spice Girls»-stjernen dyrt.

SKILT: Stephen Belafonte og Mel Bs svært turbulente skilsmisse er over. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB Scanpix
SKILT: Stephen Belafonte og Mel Bs svært turbulente skilsmisse er over. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): De siste ni månedene har «Spice Girls»-stjernen Mel B (42) gjennomgått en turbulent skilsmisseprosess med ektemannen Stephen Belafonte (42).

Nå ser det imidlertid ut til at spikeren i kista er satt og at paret er ferdig med hverandre, en gang for alle.

Til tross for at det trolig er en gledens dag for begge parter, må «Spice Girls»-stjernen punge ut i dyre dommer til Stephen.

Ifølge Page Six, tjente eksmannen hennes hele ti millioner dollar på å skille seg fra stjernen, noe som tilsvarer omtrent 80 millioner norske kroner.

Mel B var ikke til stede i retten i Los Angeles, men Stephen på sin side skal ha vært svært fornøyd i etterkant.

- Jeg er singel og klar for å mingle, skal han ha ropt, og i tillegg sagt at han var den lykkeligste mannen i verden, skriver nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

I SINNE: Tidligere Spice Girls-stjerne Mel B. har vært dommer på TV-showet «America's got talent» i fem sesonger. Da meddommer Simon Cowell sa en vits på hennes bekostning, så hun rødt. Video: NBC/Fremantle Media via CNN Vis mer

Må dele

Den bitre skilsmissen har skapt en rekke overskrifter i media og tidligere i år kom de med grove voldsanklager, og påstander om hverandre, hvor de blant annet kranglet om hvem som skulle få foreldreretten til deres felles datter.

Av retten, ble Mel B tvunget til å dekke alle Stephens juridiske utgifter, som ifølge nettstedet havner på omlag 1,9 millioner norske kroner.

Dommeren i saken har bestemt at når det gjelder deres felles hjem i Los Angeles, skal dele det de tjener på salget.

Det mye omtalte paret deler også omsorgen for deres felles datter, Madison (6).

Stephen har nylig uttalt til Daily Mail at han er svært glad med utfallet.

- Jeg er glad. Jeg fikk akkurat det jeg ville ha. Dette har vært som helvete, men nå er alt ferdig - håper jeg, sa han, ifølge nettstedet.

Mel B på sin side har ikke kommentert nyheten.

Skar bort tatoveringen

Nylig ble det kjent at «Spice Girls»-profilen, som hadde tatovert ektemannens navn, har fått fjernet tatoveringen. Etter at det ikke holdt med laserfjerning, tok hun steget videre og fjernet det det kirurgisk.

- Jeg ville ha tatoveringen bort for å få avsluttet siste kapittel i et giftig forhold, sa hun til .

- Selv om jeg har gått til det skrittet å fjerne Stephens navn fra kroppen min, vil jeg alltid måtte leve med mishandlingen, la hun til.

GERI OM HVORFOR HUN SLUTTET: Geri Halliwell gjester Skavlan fredag 27. februar. Her snakker hun ut om hvorfor hun forlot den ikoniske jentegruppa Spice Girls. Video: NRK Vis mer Vis mer

Ble saksøkt

I tillegg til uenighet og søksmål mellom Mel B og Stephen, toppet det hele seg da Mel B, i kjølvannet av skilsmissen, ble saksøkt av sin egen barnevakt, Lorraine Gilles for ærekrenkelse.

Ifølge Daily Mail anklaget barnevakten Mel B for å ha forført henne med alkohol da hun var 18 år gammel.

I søksmålet hevdet Lorraine at Mel B skal ha skildret henne som en «homewrecker» og «prostituert». I tillegg hevdet Lorraine at popstjernen skal ha gitt henne alkohol, for så å ha tatt henne med på gruppesex.

- Mitt seksuelle og profesjonelle forhold til Melanie varte i cirka sju år, frem til september i fjor. De eneste gangene jeg og Stephen hadde sex, var da Melanie instruerte ham til å gjøre det, skal det ha stått i rettsdokumentene, ifølge Independent.

LES OGSÅ: Kjøpte hus uten ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer