GOD TONE: De spiller fiender i filmen, men Tobey Maguire og Thomas Hayden Church er gode kompiser på den røde løperen. Foto: Stella Pictures
GOD TONE: De spiller fiender i filmen, men Tobey Maguire og Thomas Hayden Church er gode kompiser på den røde løperen. Foto: Stella PicturesVis mer

Spiderman er på vei!

Verdenspremieren på "Spiderman 3" er i gang. Sniktitt her!

SE trailer fra "Spiderman 3" HER


SE video fra premiéren og pressekonferansen HER


SE vår bildespesial fra den røde løperen HER


SEHER.NO: 4. mai har "Spiderman 3" Norgespremiere, men visningene er i gang allerede. I løpet av ni gallapremierer skal den store globale festen feires av alle som var med på å lage filmen, enten de sto foran eller bak kamera, og i går inntok de den røde løperen i Tokyo.


Den nybakte pappaen Tobey Maguire (31) som spiller Spiderman i alle de tre filmene, skrev smilende autografer på veg inn. Også den kvinnelige hovedrolleinnehaveren Kirsten Dunst (24) fikk en varm velkomst av fansen.


Den tredje, og hittil siste filmen om gutten som får superkrefter etter et edderkoppbitt begynner omtrent der den forrige slutter. Peter Parker (Maguire) pønsker på å fri til sin store kjærlighet Mary Jane Watson (Dunst), men da drakten begynner å skifte farge, forandrer Spiderman seg også.


Dette er en mørkere film enn de to forrige, og to nye superskurker blir introdusert. Sandman - spilt av Thomas Hayden Church (46) - og romvesenet Venom - spilt av "That 70s Show"-skuespilleren Topher Grace (28)


Japan var det første landet som fikk vise filmen, og reisen går nå videre til London, Roma, Tyskland, Spania, Russland, Stockholm, Frankrike og New York. Vi her hjemme må vente til den ordinære verdenspremieren 4. mai.


Og er dette den aller siste Spiderman-filmen? Vel... Tobey Maguire har i hvert fall sagt at han godt kan bli med på en runde til, hvis manuset er bra nok.


LES MER: Dunster bort i varmen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.