HEL KNUST: - Vi er knust over nyheten. Alle som har deltatt i festivalen har vært imponert over arbeidet hennes. Hun var en kommende stjerne, sier en av Cannes-festivalens arrangører om Lucy Gordons bortgang. Foto: Stella Pictures
HEL KNUST: - Vi er knust over nyheten. Alle som har deltatt i festivalen har vært imponert over arbeidet hennes. Hun var en kommende stjerne, sier en av Cannes-festivalens arrangører om Lucy Gordons bortgang. Foto: Stella PicturesVis mer

Spider Man-stjerne funnet død

Lucy Gordon ble bare 28 år gammel.

SEHER.NO: Den unge, engelske skuespilleren Lucy Gordon er funnet død i Paris - bare to dager før hun fylte 29 år, skriver Daily Mail.

Liket av Lucy, som blant annet medvirket i "Spider Man 3", ble onsdag morgen funnet i leiligheten der hun bodde i den franske hovedstaden.  

- Hun har helt klart tatt sitt eget liv, sier én av de franske politifolkene til avisen.

Gordon har nettopp spilt rollen som Jane Birkin i filmen om den avdøde franske sangeren, Serge Gainsbourgh. "Serge Gainsbourg, vie héroïque" hadde førpremiere under filmfestivalen i Cannes. "Men i Hollywood er Lucy altså best kjent for rollen som journalisten Jennifer Dugan i Spider-Man 3".

- Vi er knust over nyheten. Alle som har deltatt i festivalen har vært imponert over arbeidet hennes. Hun var en kommende stjerne, lyder det fra én av festivalens arrangører.

Den avdøde 28-åringens mor er nå i Paris, og ventes å fly tilbake til England i løpet av torsdagen, skriver Daily Mail.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Hudson-comeback etter trippeldrapet