MER: Så lenge det finnes gode historier vil filmselskapet Sony Pictures fortsette å lage filmer om Spider-Man. Foto: All Over Press
MER: Så lenge det finnes gode historier vil filmselskapet Sony Pictures fortsette å lage filmer om Spider-Man. Foto: All Over PressVis mer

Spider-Man blir værende

- Vi lager så mange filmer som vi har gode historier til, sier Michael Lynton i Sony Pictures.

SEHER.NO: Supehelten Spider-Man vil dukke opp i minst tre filmer til. Dette bekrefter nå filmselskapet Sony Pictures.


Det var etter suksessen med Spider-Man 3, som nylig hadde premiere i Norge, at studio-sjef Michael Lynton bekreftet overfor de mange tusen Spider-fans verden rundt, at de kan glede seg til minst tre filmer til.


- Alle har intensjoner om å lage både en fjerde, femte og sjette film. Kanskje fler, vi kommer til å lage så mange filmer som vi har gode historier til, sier han ifølge Imdb.com.


Men om filmselskapet får med seg filmens store stjerne, Tobey Maguire (31), i de planlagte filmene, er ennå ikke klart. Tidligere har Maguire uttalt at Spider-Man 3 mest sannsynlig blir hans siste.


- "Spider-Man 3" kan være et bra sted å avslutte, har han tidligere uttalt til nettstedet Darkhorizons.com


- Jeg er ikke helt fremmed for tanken om enda en film, men alt taler for at dette er den siste, sa han etter at innspillingene av film nummer tre var ferdig.


Lynton ville verken bekrefte eller avkrefte om Maguire og regissøren av de første tre filmene, Sam Raimi, blir med videre.


LES OGSÅ: Fra Spider-Man til porno