Spice-gjenforening neste?

Victoria Beckham trenger kryddervenninnenes hjelp.

MER KRYDDER?: Victoria Beckham vil ha Emma Bunton (t.v.) og Geri Halliwell (t.h.) med på en Spice Girls-gjenforening. Foto: AP
MER KRYDDER?: Victoria Beckham vil ha Emma Bunton (t.v.) og Geri Halliwell (t.h.) med på en Spice Girls-gjenforening. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

New Spice?


SEHER.NO: Victoria Beckham (32) er desperat etter å bli stjerne i sitt nye hjemland når hun og ektemannen David Beckham (31) pakker Louis Vuitton-koffertene sine og flytter over Atlanteren.


Davids lukrative kontrakt med fotballklubben LA Galaxy og nye kjendisvenner er nemlig ikke nok for Posh, som ønsker en egen karriere i USA. Nå håper hun at hennes gamle Spice Girls-kolleger kan hjelpe henne å gjøre stjernedrømmen til virkelighet.


SE HER: Baby Spice vurderer Botox


I går fikk Posh luftet planene sine med Geri Halliwell og Emma Bunton over en middag på den fasjonable japanske restauranten Nobu i London. Ifølge The Daily Mail, skal Posh ha sagt til Ginger og Baby at de vil kunne tjene en formue på å hjelpe henne å blåse liv i Spice Girls i Amerika.


- Jenter, jeg er avhengig av å få dette til å fungere. Jeg trenger dette for meg, skal Posh ha sagt til de andre jentene.


KASTER STEN I GLASSHUS? Posh boikotter stankelben


Nå håper hun at Emma og Geri skal kunne overtale de andre jentene - Scary Spice Melanie Brown og Sporty Spice Melanie Chisholm - om å bli med på gjenforeningen.


- Hun ser på Spice Girls som en viktig del av invasjonen av Amerika, sier en kilde til avisen.


- Planen hennes er å finne opp kruttet på nytt i Amerika, hvor hun tror de kan tjene millioner, for deretter å komme tilbake til Storbritannia for noen få opptredener og et TV-show om det hele.


Både Emma og Mel B venter barn i år, men Posh håper likevel at hun skal kunne iverksette planene innen et år.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer