MER KRYDDER?: Victoria Beckham vil ha Emma Bunton (t.v.) og Geri Halliwell (t.h.) med på en Spice Girls-gjenforening. Foto: AP
MER KRYDDER?: Victoria Beckham vil ha Emma Bunton (t.v.) og Geri Halliwell (t.h.) med på en Spice Girls-gjenforening. Foto: APVis mer

Spice-gjenforening neste?

Victoria Beckham trenger kryddervenninnenes hjelp.

New Spice?


SEHER.NO: Victoria Beckham (32) er desperat etter å bli stjerne i sitt nye hjemland når hun og ektemannen David Beckham (31) pakker Louis Vuitton-koffertene sine og flytter over Atlanteren.


Davids lukrative kontrakt med fotballklubben LA Galaxy og nye kjendisvenner er nemlig ikke nok for Posh, som ønsker en egen karriere i USA. Nå håper hun at hennes gamle Spice Girls-kolleger kan hjelpe henne å gjøre stjernedrømmen til virkelighet.


SE HER: Baby Spice vurderer Botox


I går fikk Posh luftet planene sine med Geri Halliwell og Emma Bunton over en middag på den fasjonable japanske restauranten Nobu i London. Ifølge The Daily Mail, skal Posh ha sagt til Ginger og Baby at de vil kunne tjene en formue på å hjelpe henne å blåse liv i Spice Girls i Amerika.


- Jenter, jeg er avhengig av å få dette til å fungere. Jeg trenger dette for meg, skal Posh ha sagt til de andre jentene.


KASTER STEN I GLASSHUS? Posh boikotter stankelben


Nå håper hun at Emma og Geri skal kunne overtale de andre jentene - Scary Spice Melanie Brown og Sporty Spice Melanie Chisholm - om å bli med på gjenforeningen.


- Hun ser på Spice Girls som en viktig del av invasjonen av Amerika, sier en kilde til avisen.


- Planen hennes er å finne opp kruttet på nytt i Amerika, hvor hun tror de kan tjene millioner, for deretter å komme tilbake til Storbritannia for noen få opptredener og et TV-show om det hele.


Både Emma og Mel B venter barn i år, men Posh håper likevel at hun skal kunne iverksette planene innen et år.