Geri Horner:

Spice Girls-stjernen overrasket med bilde av prins Harry

Geri Horner har funnet et blinkskudd blant sine gamle bilder.

BLINKSKUDD: Geri Horner, kjent som «Ginger Spice», overrasket med gammelt bilde av prins Harry. Her avbildet på National Television Awards 2018 i London i januar. Foto: NTB Scanpix
BLINKSKUDD: Geri Horner, kjent som «Ginger Spice», overrasket med gammelt bilde av prins Harry. Her avbildet på National Television Awards 2018 i London i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er 20 år siden Geri Horner (45), kjent som «Ginger Spice», takket for seg og forlot den verdenskjente jentegruppa Spice Girls.

Til tross for at «Ginger Spice» valgte en solokarriere og at det en periode var dårlig stemning mellom Geri og resten av gruppa, beholdt hun nær kontakt med Emma Bunton (42) og Victoria Beckham (44).

De to Spice Girl-kollegaene er gudmødre til Bluebell, Geris 11 år gamle datter.

Kongelig møte

Nylig la hun ut et bilde på Instagram av sine gamle Spice-kolleger Emma og Victoria som poserer for fotografen, men det er imidlertid den unge utgaven av prins Harry (33) som får fansen til å sperre opp øynene.

På bildet, som er tatt i Johannesburg i Sør-Afrika høsten 1997, ser prins Harry riktig så fornøyd ut.

Den unge prinsen, som var 13 år gammel da stjernemøtet ble foreviget på film, gliser fra øre til øre mens han holder Victoria «Posh Spice» Beckham i hånden.

Ifølge Reuters ble bildet tatt da prins Charles (69) hadde med seg yngstesønnen på offisielt besøk til Sør-Afrika i november det året.

Reisen - og møtet med Spice Girls - var sikkert et kjærkomment lyspunkt for prins Harry, som mistet mamma Diana på tragisk vis kun et par måneder tidligere.

I kommentarfeltet på Geris Instagram-konto, spekuleres det for øvrig også på hvorfor artisten ikke har tatt med Melanie Brown (43) i bildet. Om det er Geri selv som har beskåret bildet til Instagram, eller om Mel B faktisk ikke er mer tydelig i bildet, er uvisst.

Men på andre bilder tatt samtidig, ser man derimot at hun er med.

Saken fortsetter under bildene.

☺️..Awh bless , @emmaleebunton @victoriabeckham

A post shared by Geri Horner 🌻 (@therealgerihalliwell) on

MED PÅ BILDET: På dette bildet ser man tydelig at Mel B var med på i hvert fall ett av bildene fra møtet med prins Harry (midten) og faren prins Charles (t.h.). Foto: NTB Scanpix
MED PÅ BILDET: På dette bildet ser man tydelig at Mel B var med på i hvert fall ett av bildene fra møtet med prins Harry (midten) og faren prins Charles (t.h.). Foto: NTB Scanpix Vis mer
KONGELIG MØTE: Spice Girls møtte kongelige ved mer enn én anledning da de var på høyden av popkarrieren. Her med prins Charles på en kongelig galla i Manchester i 1997. Foto: Reuters/ NTB scanpix
KONGELIG MØTE: Spice Girls møtte kongelige ved mer enn én anledning da de var på høyden av popkarrieren. Her med prins Charles på en kongelig galla i Manchester i 1997. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer
ÆREFULLT: Under besøket i Sør-Afrika for snart 21 år siden, fikk SPice Girls dessuten møte Sør-Afrikas daværende president, Nelson Mandela, sammen med prins Charles. Foto: AP/ NTB scanpix
ÆREFULLT: Under besøket i Sør-Afrika for snart 21 år siden, fikk SPice Girls dessuten møte Sør-Afrikas daværende president, Nelson Mandela, sammen med prins Charles. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Sjeldent smil

I kommentarfeltet under Instagram-bildet legges det også godt merke til at Victoria Beckham smiler.

Beckham er nemlig kjent for å sjelden trekke på smilebåndet, og mange har kritisert henne for å ha et steinansikt.

Selv har hun uttalt at det er motebransjen som har stjålet smilet hennes.

- Jeg tror jeg sluttet å smile da jeg begynte i motebransjen. Jeg har skapt en slags personlighet som ikke gir et fullverdig bilde av meg, og jeg beskytter meg selv ved å sette opp en mental mur. Før pleide jeg ofte å smile på bilder, men motebransjen stjal smilet mitt, avslørte hun til magasinet Glamour i 2013.

Også fansen hadde problemer med å smile da Geri forlot den populære gruppa i 1998. Det var hennes advokat Julian Turton som leste opp uttalelsen fra stjernen den gang.

«Dette er en melding til fansen. Jeg har forlatt Spice Girls på grunn av uenigheter. Jeg er sikker på at resten av gruppa vil fortsette som før, og jeg ønsker dem lykke til. Jeg har ikke lagt noen planer for meg selv foreløpig. Jeg vil si unnskyld til alle våre fans, og takke dem for støtten de har vist oss. Kjærlig hilsen Geri. PS: Jeg kommer tilbake».

Saken fortsetter nedenfor.

Comeback

Ifølge Daily Mail var det lagt en plan om å gjenforene Geri, Emma Bunton og Mel B i en spin off-gruppe kalt GEM, men enn så lenge er planene lagt på is.

Trioen hadde på det tidspunktet jobbet med ny musikk og planla til og med en turné.

Men da Geri fant ut at hun ventet sønnen Monty, valgte hun å droppe planene om et comeback.

Geri har datteren Bluebell (11) og sønnen Montague som blir kalt Monty (1). Da yngstemann ble født delte hun raskt bilde med sine 600 000 følgere på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

Vil ha flere barn

Den tidligere «Spice Girls»-stjernen er gift med Formel 1-sjefen Christian Horne (44), og sa til Daily Mail kort tid etter fødelsen at hun allerede var klar for et barn til.

- Det er plass til en til, helt klart, og det hadde vært fantastisk om det skjedde. Men begge deler er greit. Vi har hendene fulle og er veldig takknemlige for det vi har.

Tidligere har det bare vært henne og datteren Bluebell, fortalte hun, men i dag er hun veldig glad for at de er en moderne, «blandet» familie. Fra før av har ektemannen Christian datteren Olivia fra et tidligere forhold.

Geri og Christian forlovet seg i november 2014 etter å ha vært kjærester i et knapt år. Og da duoen ga hverandre sine ja i mai 2015, var Emma Bunton blant gjestene.

LES OGSÅ: Mel B saksøkt av sin egen barnevakt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer