<strong>BESØKSFORBUD:</strong> Mel B har fått innvilget en besøksforbud mot Stephen Belafonte, og hevder at han gjentatte ganger har slått og truet henne. Foto: Aficionado Group / Splash News, NTB scanpix
BESØKSFORBUD: Mel B har fått innvilget en besøksforbud mot Stephen Belafonte, og hevder at han gjentatte ganger har slått og truet henne. Foto: Aficionado Group / Splash News, NTB scanpix Vis mer

Mel B og Stephen Belafonte:

Spice Girls-stjernen hevder eksmannen mishandlet og truet henne

Mel B har fått innvilget besøksforbud mot Stephen Belafonte.

Publisert

(Dagbladet): I midten av mars om nyheten om at tidligere Spice Girls-medlem Mel B (41) og ektemannen Stephen Belafonte (41) skulle skilles, etter ti års ekteskap. Siden nyheten sprakk har det vært alt annet enn stille rundt de to.

Artisten, som egentlig heter Melanie Brown, skal ha vært redd flere ganger i forholdet. I helga ble det kjent at politiet hadde slått til mot parets hus i Hollywood, på grunnlag av at de hadde en ransakingsordre. Ingen ble arrestert.

Nå skriver TMZ at det kan skyldes et svært voldelig forhold dem imellom, som ikke er blitt kjent før nå.

Mandag fikk artisten innvilget et besøksforbud mot eksmannen, og i rettsdokumentene kommer det fram at han skal ha vært voldelig og truende mot henne flere ganger.

Flere sterke anklager

Rettsdokumentene, som kjendisnettstedet har fått tak i, forteller at Belafonte nå må holde seg unna Brown etter flere voldelige hendelser - som i dokumentene er beskrevet i detalj.

Hun hevder at Belafonte i 2007, før finalen i amerikanske «Skal vi danse», plasserte hendene sine rundt halsen hennes, kvalte henne og slang henne ned i bakken. Brown mener at dette ble et mønster, og at han ble truende og aggressiv hver gang hun oppnådde suksess.

<strong>STERKE ANKLAGER:</strong> Mel B hevder i nye rettsdokumenter at de ti år lange ekteskapet med Stephen Belafonte var alt annet enn rosenrødt. Hun skal ha blitt slått og truet flere ganger. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP,  NTB scanpix
STERKE ANKLAGER: Mel B hevder i nye rettsdokumenter at de ti år lange ekteskapet med Stephen Belafonte var alt annet enn rosenrødt. Hun skal ha blitt slått og truet flere ganger. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, NTB scanpix Vis mer

I dokumentene kommer det fram at han skal ha hatt en pistol i hjemmet, noe han ikke har lov til. Belafonte er tidligere dømt for partnervold mot en annen kvinne, og kan derfor ikke ha skytevåpen.

Dokumentene lister opp flere hendelser. Under en innspillingperiode av «X-Factor» i 2012 skal han ha slått henne med lukket neve, som sørget for at leppa hennes sprakk. På en seremoni i London samme år skal han ha dyttet henne på den røde løperen, noe som ga henne brannsår.

Han skal så ha tvunget henne til å skrive på nettet at det var hennes egen skyld.

Anklaget før

Det hevdes også at Brown ble tvunget til å ha sex med han og andre kvinner, og at Belafonte ofte filmet disse møtene. Han skal så ha brukt disse og andre sexinnspillinger som en måte å true henne på.

I tillegg til besøksforbudet, kan Belafonte heller ikke lenger besøke familiehjemmet i Hollywood. Han skal ha vært innom huset mandag ettermiddag amerikansk tid for å pakke med seg sakene sine.

Stephen Belafonte hevder at anklagene er falske.

<strong>STOR SUKSESS:</strong> Spice Girls er for mange synonymt med 90-tallet, da jentene var på toppen av hitlister verden over. Låter som «Wannabe» og «Stop» er fortsatt å høre den dag i dag. Her er under gjenforening i 2012. Foto: AP Photo/Mike Stephens, NTB scanpix
STOR SUKSESS: Spice Girls er for mange synonymt med 90-tallet, da jentene var på toppen av hitlister verden over. Låter som «Wannabe» og «Stop» er fortsatt å høre den dag i dag. Her er under gjenforening i 2012. Foto: AP Photo/Mike Stephens, NTB scanpix Vis mer

Paret har måttet tåle mange harde overskrifter i media, deriblant i 2014, da Belafonte ble anklaget for å ha slått kjendis-kona.

Spekulasjonene ble seinere avvist av begge parter.

- Jeg har det veldig bra, var veldig dårlig, men mye bedre nå. Og forresten så ville ektemannen min aldri ha lagt hånd på meg, sorry for at dette [svaret] drøyet så lenge, men enhver respons fyrer bare oppunder ryktene, hevdet Melanie Brown overfor Instagram-følgerne sine.

Da Robbie Williams påsto at han hadde ligget med «hele» Spice Girls, ble det bråk

Fant kjærligheten på ny

Brown og Belafonte giftet seg i Las Vegas i 2007, etter å ha vært kjærester i knappe fem måneder. I 2014 tok paret ut separasjon, etter syv år sammen.

Senere samme år fant de imidlertid kjærligheten på ny.

Ekteparet har ett barn sammen, Madison (6), som de fikk i 2011. Ifølge People ønsket «Scary Spice» å inngå en avtale om delt omsorgsrett for dattera like etter at skilsmissen ble kjent i år.

Brown har også to barn fra tidligere forhold, Angel Iris Murphy Brown (9) og Phoenix Chi Gulzar (17). Førstnevnte med skuespiller Eddie Murphy (55).

Stephen Belafonte har datteren Giselle Belafonte (12) fra et tidligere ekteskap.

Det er usikkert hva som skjer med omsorgsretten framover.

LES OGSÅ: Amber Rose dater Khloe Kardashians eks

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer