Spice Girls på turné

Til høsten skal Spice Girls kapre verden igjen - seks år etter at de ble oppløst.

GAMLE TAKTER: 90-tallsfenomenet Spice Girls gjenforenes på turné til høsten. Foto: Scanpix
GAMLE TAKTER: 90-tallsfenomenet Spice Girls gjenforenes på turné til høsten. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fant tonen igjen!

SEHER.NO: For første gang på seks år skal Victoria Beckham, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton og Geri Halliwell turnere igjen. De har blitt inspirert av Take That, og gjenforenes på turné til høsten.

De tidligere popyndlingene har blitt enige om å opptre på en veldedighetskonsert i London etterfulgt av en landsturné, skriver britiske The Daily Mail.

Ifølge kilder har de planer om å opptre for U2-Bonos veldedighetskampanje, som skal samle inn penger for å bekjempe aids, tuberkulose og malaria.


- Gode venner

For en drøy måned siden ble krydderjentene observert sammen på en restaurant i London. Det var her de snakket om å blåse liv i den gamle popdrømmen.

- Det har ligget i kortene en stund – minst et par måneder. De er virkelig gode venner nå, sier en kilde til The Daily Mail.


Popjentene diskuterer fortsatt detaljene rundt veldedighetskonserten. De kan ikke opptre før Emma Bunton har født sin første baby i sommer. ”Scary Spice” Melanie Brown skal også ha barn i mars. Derfor er det sannsynlig at de ikke er på scenen før til høsten.


"Baby Spice" og "Scary Spice" er da nødt til å legge seg i hardtrening for å finne kroppsformen før turneen...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer