Spice Girls gjenforenes

Popgruppa står på scenen for dronning Elizabeth.

<strong>SAMMEN:</strong> Sist gang Ginger, Baby, Scary, Sporty og Posh sto på scenen sammen var i Madison Square Garden i New York i februar 2008. Da feiret de at de nettopp hadde gjennomfør «The Spice Girls Reunion World Tour». Foto: Stella Pictures
SAMMEN: Sist gang Ginger, Baby, Scary, Sporty og Posh sto på scenen sammen var i Madison Square Garden i New York i februar 2008. Da feiret de at de nettopp hadde gjennomfør «The Spice Girls Reunion World Tour». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Denne uken avslørte Melanie «Mel B» Brown (36) til australsk TV at jentegruppa skal opptre sammen til sommeren.

- Jeg gleder meg veldig til dronning Elizabeths diamantjubileumskonsert, fortalte hun til programlederen.

Etter å ha forstått at hun avslørte for mye, forandret hun raskt samtaleemne. Men i følge The Sun skal Brown gitt beskjed til TV-crewet at hun kom til å få kjeft for å ha avslørt for mye.

- Jeg kommer til å få mye tyn for at jeg sa det. Det er jo egentlig topphemmelig fremdeles!

Så, fans over hele verden kan altså se frem til en eksklusiv Spice Girls-opptreden 4.juni, da dronning Elizabeth (85) sine 60 år på tronen feires med brask og bram.

Sist gang den populære gruppen sto på scenen var på Madison Square Garden i New York i februar 2008, i anledning «The Spice Girls Reunion World Tour».

- Jeg er alltid klar for å gjenforenes med Spice Girls. Jeg elsker «Scary»-håret og platåskoene. Uansett når tid, ville jeg ha vært med, sier Mel B.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Svenskeprinsen anklages for plagiat

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer