Geri Horner:

Spice Girls-Geri (45): - Jeg vil ha barn

Tobarnsmoren Geri Horner sier i nytt intervju at hun «har plass til ett til».

«BLANDET FAMILIE»: Geri og ektemannen Christian har til sammen tre barn, men ønsker seg nå ett til. Foto: NTB Scanpix
«BLANDET FAMILIE»: Geri og ektemannen Christian har til sammen tre barn, men ønsker seg nå ett til. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): 90-tallsikonet Geri Horner (45) kalte det et mirakel da hun fødte sønnen Monty (7 måneder) i en alder av 44 år.

Nå forteller hun i et intervju med Hello! Magazine at hun gjerne vil ha flere barn.

Geri, som fra før av også har datteren Bluebell (11) fra et tidligere forhold, sier ifølge Daily Mail til magasinet at sønnen var en gave.

90-TALLSSTJERNER: F.v. Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown og Emma Bunton. Foto: Wenn.com
90-TALLSSTJERNER: F.v. Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown og Emma Bunton. Foto: Wenn.com Vis mer

- Han er virkelig den søteste, mest kjærlige babyen. Han er veldig glad i å kose, og jeg forstår virkelig det beskyttelsesinstinktet mødre får for sønnene sine. Den følelsen av at «han er gutten min», sier hun.

Ønsker seg et barn til

Den tidligere Spice Girls-stjernen er gift med Formel 1-sjefen Christian Horne (43), og sier til magasinet at hun allerede er klar for et barn til.

- Det er plass til en til, helt klart, og det hadde vært fantastisk om det skjedde. Men begge deler er greit. Vi har hendene fulle og er veldig takknemlige for det vi har.

Tidligere har det bare vært henne og datteren Bluebell, forteller hun, men nå er hun veldig glad for at de er en moderne, «blandet» familie. Fra før av har ektemannen Christian datteren Olivia (3) fra et tidligere forhold.

- Han er like rar som meg

Geri og Christian forlovet seg i november 2014 etter å ha vært kjærester i et knapt år. Og da duoen ga hverandre sine ja i mai 2015 var Emma Bunton blant gjestene.

Saken fortsetter nedenfor.

GIFT: Geri og Christian har til sammen tre barn, men ønsker seg et til. Foto: Pa Photos
GIFT: Geri og Christian har til sammen tre barn, men ønsker seg et til. Foto: Pa Photos Vis mer

Den vakre bruden strålte i en kjole signert Alexander McQueens sjefdesigner Sarah Burton, som også designet Kate Middletons brudekjole. Geri ble ledet ned kirkegulvet av datteren Bluebell.

- Jeg kan være totalt nerdete sammen med Christian, for han er like rar som meg, avslørte Geri til The Telegraph.

Planla comeback

Da Geri fant ut at hun ventet Monty i 2015, valgte hun å droppe planene om et Spice Girls-comeback, ifølge Daily Mail.

Planene var å gjenforene Geri, Emma Bunton og Mel B i en spin off-gruppe kalt GEM, men enn så lenge er planene lagt på is.

Trioen hadde på det tidspunktet jobbet med ny musikk og planla til og med en turné.

LES OGSÅ: Mel B saksøkt av sin egen barnevakt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer