Spice Girls er tilbake

Jubelen sto i taket da Spice Girls hadde sin første opptreden sammen i Storbritannia siden 1998.

FØRSTE BRITISKE: Hele Spice Girls holdt i går sin første konsert på Britisk jord siden 1998. Foto: AP
FØRSTE BRITISKE: Hele Spice Girls holdt i går sin første konsert på Britisk jord siden 1998. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Til tross for Baby Spice (31) sin ankelskade gjennomførte et fulltallig Spice Girls i går sin første konsert på britisk jord siden Geri Halliwell (35) forlot gruppa i 1998.


News of the World beskriver det som intet mindre enn århundrets show.


1. oktober i år ble billettene til tidenes kvinnelige gjenforening i Storbritannia lagt ut for salg. Ifølge BBC var samtlige billetter revet bort vanvittige 38 sekunder etter at salget var åpnet.


 Og i går entret krydderjentene scenen mens en entusiastisk Emma Bunton hylte: - Vi er tilbake!


Mel C's første ord til publikum fra scenen var fantasifulle "Hallo London!" mens Geri Halliwell takket høyere makter med ordene "- Vi er hjemme, takk Gud for at vi er hjemme!".


Familien Beckham fulgte spent med på mamma Posh Spice (33) fra kremplassene på første rad, og eldstesønnen Brooklyn vinket entusiastisk til moren sin under åpningssekvensen.


Spøkte


Det så en stund ut til å spøke for det britiske comebacket etter at Baby Spice forstuet ankelen under en konsert i Las Vegas 10. desember. Siden det har hun hoppet rundt på krykker, men i går var altså krykkene kastet og Emma hinket seg rundt på scenen til full jubel fra den frammøtte fanskaren.


- Jeg har veldig vondt i ankelen, men jeg skylder både jentene og fansen å gjennomføre, smilte en tapper Baby Spice til News of the Worlds utsendte.


- De måtte endre deler av koreografien på grunn av Emmas ankel, men hun ville gjennomføre showet. Dette er hennes hjemby, forteller en Spice Girls-talsmann til The Sun.


Den britiske gjenforeningskonserten gikk av stabelen på den store O2-arenaen i London, og er den første av i alt 17 konserter i den britiske hovedstaden. Tre av dem holdes før jul.

Emma Bunton, Victoria Beckham og Geri Halliwell er alle født og oppvokst i eller rundt London, men Melanie Chisholm (33) og Melanie Brown (32) er fra Nord-England.Se flere bilder fra comeback-konserten i London her:


Les også: Krydret undertøysshow!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer