- IKKE ANGREPET: Tidligere VIF-trener Peter Myhre nekter for at han ble angrepet av Øystein Stray Spetalen, slik det hevdes i Dagbladet.  Foto: SCANPIX
- IKKE ANGREPET: Tidligere VIF-trener Peter Myhre nekter for at han ble angrepet av Øystein Stray Spetalen, slik det hevdes i Dagbladet. Foto: SCANPIXVis mer

Spetalen la på røret

Finanskjendisen vil ikke snakke om opptrinnet på kjendisutestedet Odeon.

SEHER.NO: Det var tirsdag kveld at kjendisinvestor og Vålerenga-tilhenger ØysteinStray Spetalen skal ha gått amok på utestedet Odeon i Oslo.

Den nylig avgåtte VIF-treneren Petter Myhre og Steffen Iversens rådgiver Christian Eidem ante fred og ingen fare da milliardæren, ifølge Dagbladet, plutselig kastet seg over bordet deres på utestedet.

Ifølge vitner Dagbladet har snakket med, skal kjendismilliardæren ha slått et ølglass ut av hånden til Eidem, slik at det for flere meter til værs og landet i hodet på en kvinnelig gjest. Kvinnen begynte å blø, men ble ikke alvorlig skadet.

- Jeg har aldri sett et så sykt blikk. Han så helt gal ut da han kastet seg over bordet, forteller et vitne til Dagbladet.

Flere av de som var tilstede og bevitnet opptrinnet tirsdag modererer imidlertid nå det hele.

- Det var ikke dramatisk, jeg fikk sjokk av oppslaget, sier hockeykjendis Espen «Shampo» Knutsen til Nettavisen.

Også VIFs Petter Myhre er skeptisk.

- Jeg har blitt dratt inn i en sak jeg ikke var innblandet i. Jeg sto bare ved bordet ved siden av der hendelsen fant sted, sier den avgåtte fotballtreneren til Seher.no.

Stray Spetalen selv vil ikke kommentere hendelsen overhodet. Når Seher ringer opp finansmannen legger han først på uten å ytre så mye som et pip.

Ved annen gangs forsøk rekker Sehers reporter så vidt å presentere seg.

- Ha det! sier Spetalen. Så legger han på.

LES OGSÅ: Kastet egg på fotograf

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.