Pete Davidson og Scott Disick:

Spesielt vennskap: - Som brødre

De to stjernene skal virkelig ha funnet tonen sammen.

KOMPISER: Det skal ha oppstått en skikkelig «bromance» mellom Pete Davidson og Scott Disick. Foto: Angela WEISS / AFP / Scott Roth / Invision / AP / NTB
KOMPISER: Det skal ha oppstått en skikkelig «bromance» mellom Pete Davidson og Scott Disick. Foto: Angela WEISS / AFP / Scott Roth / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har bestandig blitt skrevet side opp og side ned om Kardashian-familiens kjærlighetsliv, og de siste årene har de særlig skapt overskrifter for sine brudd, skilsmisser og nye forhold.

Dette gjelder spesielt de tre søstrene Kourtney (42), Kim (41) og Khloé (37).

Mens sistnevnte i lang tid har hatt et turbulent forhold med eksen Tristan Thompson (31), har storesøstrene også gått gjennom svært offentlige brudd med henholdsvis Scott Disick (38) og Kanye West (44).

Både Kourtney og Kim har imidlertid gått videre etter hver sine samlivsbrudd, og er i dag lykkelig forelsket i Travis Barker (46) og Pete Davidson (28).

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

«Noen på sin side»

Nå viser det seg også at kjærligheten blomstrer mellom Davidson og Disick, riktignok på det vennskapelige plan, skriver blant andre ET Online.

Ifølge nettstedet skal fansen være i ekstase over dette nye vennskapet, som fikk mye oppmerksomhet etter at Pete Davidson filmet en guttekveld-video med Disick - som sovnet på sofaen.

- Scott og Pete har det morsomt når det henger sammen. De er begge veldig morsomme og tar det med ro, og har utviklet et vennskap. De føler de kan være som brødre med hverandre, forteller en kilde til nettstedet.

Vennskapet skal føles spesielt godt for Disick som har slitt med å komme over eksen Kourtney, som han har tre barn med.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

- Scott liker å ha noen på sin side med tanke på alle følelsene hans rundt Kourtney og Travis. Han synes fremdeles ikke så mye om at de er et par, så det er vanskelig for ham, fortsetter kilden.

Mens Disick har vært en del av Kardashian-klanen i 16 år, har Davidson blitt sluppet inn i varmen relativt nylig. Det var i oktober romanseryktene mellom ham og 13 år eldre Kim Kardashian begynte å svirre, og siden den gang har han sakte men sikkert blitt integrert i den berømte familien.

- Pete har kommet nærmere familien hennes generelt sett, og har hengt masse med alle sammen. Han elsker å kjenne på energien til mennesker og har vært veldig åpen og aksepterende i forhold til dem. Kim elsker dette ved ham, avslører kilden videre.

Sendte blomster

Komikeren høstet nok også stjerner i boka da han på Valentines Day sendte blomster til Kims lillesøster Khloé, som kort tid før hadde fått vite at Tristan hadde gjort en kvinne gravid bak ryggen hennes.

I tillegg har han også blitt avbildet mens han har tilbrakt tid med Kardashian-familiens overhode, Kris Jenner (66).

Men det er imidlertid en person som ikke kan fordra komikeren. Nemlig Kims eksmann, Kanye West.

Den siste tiden har duoen ligget i en bitter strid med rapperen. Han er nemlig langt fra fan av forholdet deres og bruker titt og ofte sosiale medier til å fyre løs mot 28-åringen.

LES OGSÅ: Tatt på fersken med ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer