Pete Davidson og Scott Disick:

Spesielt vennskap: - Som brødre

De to stjernene skal virkelig ha funnet tonen sammen.

KOMPISER: Det skal ha oppstått en skikkelig «bromance» mellom Pete Davidson og Scott Disick. Foto: Angela WEISS / AFP / Scott Roth / Invision / AP / NTB
KOMPISER: Det skal ha oppstått en skikkelig «bromance» mellom Pete Davidson og Scott Disick. Foto: Angela WEISS / AFP / Scott Roth / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har bestandig blitt skrevet side opp og side ned om Kardashian-familiens kjærlighetsliv, og de siste årene har de særlig skapt overskrifter for sine brudd, skilsmisser og nye forhold.

Dette gjelder spesielt de tre søstrene Kourtney (42), Kim (41) og Khloé (37).

Mens sistnevnte i lang tid har hatt et turbulent forhold med eksen Tristan Thompson (31), har storesøstrene også gått gjennom svært offentlige brudd med henholdsvis Scott Disick (38) og Kanye West (44).

Både Kourtney og Kim har imidlertid gått videre etter hver sine samlivsbrudd, og er i dag lykkelig forelsket i Travis Barker (46) og Pete Davidson (28).

«Noen på sin side»

Nå viser det seg også at kjærligheten blomstrer mellom Davidson og Disick, riktignok på det vennskapelige plan, skriver blant andre ET Online.

Ifølge nettstedet skal fansen være i ekstase over dette nye vennskapet, som fikk mye oppmerksomhet etter at Pete Davidson filmet en guttekveld-video med Disick - som sovnet på sofaen.

- Scott og Pete har det morsomt når det henger sammen. De er begge veldig morsomme og tar det med ro, og har utviklet et vennskap. De føler de kan være som brødre med hverandre, forteller en kilde til nettstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer