TIL SEMIFINALEN: Dansegruppen Schang fra Bergen får skryt for sine funky dansekoreografier. Her fra audition i Bergen tidligere i år.  Foto: TV2
TIL SEMIFINALEN: Dansegruppen Schang fra Bergen får skryt for sine funky dansekoreografier. Her fra audition i Bergen tidligere i år. Foto: TV2Vis mer

- Spesielt å danse med blindpassasjer

Schang-danser Marit Hagen Halvorsen er gravid i sjette måned.

SEOGHØR.NO: Fredag kveld var det duket for semifinale i «Norske Talenter» på TV2, og for én av deltakerne ble det en ekstra spesiell opplevelse. 

Marit Hagen Halvorsen, som er én av fem dansere i Bergensgruppen Schang, er nemlig seks og en halv måned på vei med en liten gutt - og fortalte til Seoghør.no i pausen at det var magisk å stå på scenen fredag kveld:

- Det var spesielt å danse med blindpassasjer, men det har gått veldig fint å danse under graviditeten. Jeg danser på fulltid, så kroppen har tilpasset seg. Jeg er veldig lykkelig, og takknemlig, forteller den vordende moren, og røper at terminen er 4.juli.

Dansegruppen fra Bergen fikk gode tilbakemeldinger fra dommerne, og Bjarte Hjelmeland spøkte med graviditeten:

- I «Idol» er dommerne gravide, mens i «Norske Talenter» er det deltakerne som er gravide, sa han under den direktesendte semifinalen, og hentydet til «Idol»-dommer Tone Damli (25) som er gravid med sitt første barn.

LES OGSÅ: Omer Bhatti hedret Michael Jackson