Paris Hilton:

Spesiell detalj setter fart på ryktene

«Hadde ikke søsteren din på samme kjole da hun nylig viste frem babymagen?»

GRAVID?: Mange lurer på om Paris Hilton er gravid etter et bilde på Instagram. Foto: BeautifulSignatureIG / Splash News / NTB
GRAVID?: Mange lurer på om Paris Hilton er gravid etter et bilde på Instagram. Foto: BeautifulSignatureIG / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november i fjor giftet hotellarvingen Paris Hilton (40) seg med Carter Reum (40). Til tross for at Hilton har vært forlovet flere ganger, er dette hennes første ekteskap.

Hilton har ikke lagt skjul på at hun ønsker å bli mor og stifte familie sammen med Reum, og nå er flere fans overbevist om at hun er gravid.

Spekulasjonene fikk fart på seg etter at Hilton delte et bilde på Instagram hvor flere hengte seg opp i antrekket hennes.

ET Online er blant mediene som omtaler saken.

FORBAUSER FANSEN: I traileren til dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris», viste Hilton for første gang frem det hun betegnet som sin ekte stemme. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

Kan det være tilfeldig?

På bildet hadde hun nemlig på akkurat samme kjole som hennes yngre søster, Nicky Hilton (36), hadde på forrige uke da hun annonserte at hun ventet barn.

Til Instagram-innlegget skrev Hilton blant annet: «Håper dere har en fin helg, babes! Hva er søndagsplanene deres?»

Selv om en rekke fans benyttet anledningen til å fortelle hvor vakker de synes Hilton er, var det også mange som lurte på om kjolen er et hint.

«Hadde ikke søsteren din på samme kjole da hun nylig viste frem gravidmagen?» skrev en fan, mens en annen skrev: «Gratulerer».

VENTER BARN: Linn Wøyen Lenes Og Øystein Solberg fant hverandre på «Ex on the Beach». Nå skal de bli foreldre. Reporter/klipp: Celina Morken. Video: Luna Lea. Vis mer

Ifølge ET åpnet stjernen nylig opp om babyplanene sine under en opptreden på The Ellen DeGeneres Show.

Om hun faktisk venter barn eller ikke gjenstår imidlertid å se. Hittil har Hilton ikke uttalt seg om ryktene.

Ikke første gang

Dette er ikke første gang det går rykter om at Hilton venter barn med ektemannen. I juli i fjor meldte flere amerikanske medier at paret hadde tatt et nytt steg i forholdet.

Page Six var blant dem som meldte at Hilton og Reum skulle bli foreldre for første gang. Se og Hør var også blant mediene som omtalte gravidryktene den gangen.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

«Paris Hilton er gravid og venter sitt første barn med forloveden», skrev Page Six.

På det tidspunkt hadde den norskættede stjernen foreløpig ikke uttalt seg. Det viste seg imidlertid at hun ikke var gravid.

I en episode av Hiltons podkast «This is Paris» fortalte 40-åringen at hun våket opp til 3000 meldinger. Folk sendte gratulasjoner over en lav sko, til og med folk hun ikke hadde hørt fra på mange år.

Senere i episoden avkreftet hun gravidryktene.

«WHO'S YOUR DADDY»: En kvinne som ble adoptert bort som baby får muligheten til å møte sin biologiske far for første gang, men først venter en syk plot twist. Manus/klipp: Celina Morken Vis mer

Alle gode ting er tre

Hiltons søster Nicky og mannen, James Rothchild (37), deler allerede døtrene Lily-Grace Victoria (5) og Theodra Marily (4). Og forrige uke kom altså nyheten om at tredjemann er på vei.

Som nevnt delte Nicky nyheten på Instagram sammen med et bilde i den svarte kjolen. I motsetning til storesøsteren holdt Nicky kjolen tett inntil overkroppen for å vise frem gravidmagen.

En talsperson for Nicky har uttalt til ET at parets tredje barn er ventet i løpet av sommeren. Kjønnet på babyen er hittil ikke kjent.

LES OGSÅ: Ble mamma etter sorgen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer