Tone Damli og Markus Foss:

Spesiell detalj på kjendisfest

Tone Damlis samboer har gjort noen endringer.

ANNERLEDES: Tone Damlis samboer Markus Foss ser ikke slik ut lenger. Foto: Andreas Fadum
ANNERLEDES: Tone Damlis samboer Markus Foss ser ikke slik ut lenger. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Tone Damli (34) og Markus Foss (40) har vært et par siden sommeren 2013.

Etter flere måneder med romanserykter viste de seg sammen for første gang under Se og Hørs kjendisgalla november samme år.

Siden kjendisgallaen for ni år siden har Damli ofte hatt samboeren ved sin side på forskjellige arrangementer - sist på Petter Stordalens (59) kjendisfest i anledning åpningen av det nye hotellet Sommerro.

Her kunne imidlertid det trente øyet legge merke til en spesiell detalj.

På den røde løperen kunne man nemlig se at Foss hadde tatt skjegget. Siden paret ble sammen har Foss alltid hatt skjegg, men nå er det altså fjernet.

I etterkant av Stordalen-festen delte Damli også et innlegg på Instagram i anledning at samboeren hadde fjernet skjegget sitt.

«Just saying, @makkan_foss tok skjegget kun for Great Gatsby festen til @petterstordalen - det er kudos og klapp! 👏🏼Gutten hakje sett haka si på 20 år. Type altså- og eg elska han❤️», skrev Damli.

Prioriterer hverdagsromantikken

Sangfuglen og samboeren har siden 2013 bygd et liv sammen, og har to barn Billie (8) og Marlon (1). Tidligere i år kunne familien flytte inn i deres splitter nye bolig i Bærum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.