Tone Damli og Markus Foss:

Spesiell detalj på kjendisfest

Tone Damlis samboer har gjort noen endringer.

ANNERLEDES: Tone Damlis samboer Markus Foss ser ikke slik ut lenger. Foto: Andreas Fadum
ANNERLEDES: Tone Damlis samboer Markus Foss ser ikke slik ut lenger. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Tone Damli (34) og Markus Foss (40) har vært et par siden sommeren 2013.

Etter flere måneder med romanserykter viste de seg sammen for første gang under Se og Hørs kjendisgalla november samme år.

Siden kjendisgallaen for ni år siden har Damli ofte hatt samboeren ved sin side på forskjellige arrangementer - sist på Petter Stordalens (59) kjendisfest i anledning åpningen av det nye hotellet Sommerro.

Her kunne imidlertid det trente øyet legge merke til en spesiell detalj.

Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

På den røde løperen kunne man nemlig se at Foss hadde tatt skjegget. Siden paret ble sammen har Foss alltid hatt skjegg, men nå er det altså fjernet.

I etterkant av Stordalen-festen delte Damli også et innlegg på Instagram i anledning at samboeren hadde fjernet skjegget sitt.

«Just saying, @makkan_foss tok skjegget kun for Great Gatsby festen til @petterstordalen - det er kudos og klapp! 👏🏼Gutten hakje sett haka si på 20 år. Type altså- og eg elska han❤️», skrev Damli.

SKJULTE MAGEN: I et intervju med Tone Damli fikk vi svar på hva hun hadde skjult for Rød Løper. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Kine Falch. Vis mer

Prioriterer hverdagsromantikken

Sangfuglen og samboeren har siden 2013 bygd et liv sammen, og har to barn Billie (8) og Marlon (1). Tidligere i år kunne familien flytte inn i deres splitter nye bolig i Bærum.

Deres nye hjem, «Villa Solum», ligger på Blommenholm i Bærum. Villaen kjøpte de for 9,5 millioner i 2015, med planer om å pusse opp.

SKADET SEG: Gjennom sommeren har Tone Damli delt flere bilder av seg selv i rullestol og med krykker. Nå gir hun helseoppdatering etter skaden. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Andreas Fadum Vis mer

I januar 2017 ble det imidlertid kjent at Damli og Foss hadde revet villaen for å bygge nytt. Dette medførte et gigantgebyr på 400 000 kroner fra kommunen, ettersom det ble slått fast at de ikke hadde tillatelse til å rive. Senere samme år solgte paret deler av tomten. Salget endte på nesten 800 000 kroner under prisantydning.

Med full kalender og småbarnstilværelse er det ikke bare-bare å prioritere romantikk.

- Det blir jo som regel den hverdagsromantikken som vi prøver å få til etter at ungene har lagt seg. Det er ikke så mye som skal til, for meg handler det egentlig bare mest om å være sammen. Kanskje tenne litt stearinlys og dele en flaske vin om det passer seg, fortalte 34-åringen til Se og Hør nylig.

LES OGSÅ: Flyttet fra kjæresten: - Lå litt i kortene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer