Jason Derulo:

- Spent på det nye kapittelet i livet vårt

Venter sitt første barn med kjæresten Jena Frumes.

VENTER BARN: Den amerikanske sangeren Jason Derulo skal bli pappa for første gang. Foto: Chelsea Lauren/REX/NTB
VENTER BARN: Den amerikanske sangeren Jason Derulo skal bli pappa for første gang. Foto: Chelsea Lauren/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske sangeren Jason Derulo (31) venter sitt første barn med kjæresten Jena Frumes (26). Det bekrefter Derulo selv på Instagram.

På sosiale medier-plattformen har han delt en video hvor han kysser på kjærestens gravide mage.

«Kan ikke være mer spent på det nye kapittelet i livet vårt», skriver sangeren under videoen.

Frumes har også delt gladnyheten på sin Instagram-profil.

Hun har publisert et bilde av henne og Derulo, og skrevet «Mamma og pappa» under bildet.

I august i fjor fortalte Derulo til People at han og Frumes møttes på et treningssenter før pandemien, og at de to begynte å date etter kort tid.

SETT AV MILLIONER: Filmstjerna Will Smith og artist Jason Derulo har delt en video på Instagram, men fansen er usikre på om den er ekte eller bare en spøk. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Satte fyr på nettet

Derulo har herjet hitlistene verden rundt med sanger som «Talk Dirty» og «Want To Want Me». Gjennom pandemien har han også blitt svært populær på TikTok.

Stjernen har imidlertid kanskje fått vel så mye oppmerksomhet for andre ting enn bare musikken de siste årene. I 2019 satte nemlig et bilde av kroppen hans fyr på nettet.

Ifølge Fox News delte nemlig sangeren et bilde av seg selv på Instagram. Derulo sto i bar overkropp, bare ikledd en bokser, ved bassengkanten. Under bokseren ser man omrisset av det som ser ut til å være kjønnsorganet til «Swalla»-sangeren.

FOR DRØYT: Jason Derulo forsto ikke hvorfor Instagram valgte å fjerne bildet hans. Foto: Skjermdump fra Instagram
FOR DRØYT: Jason Derulo forsto ikke hvorfor Instagram valgte å fjerne bildet hans. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Bildet ble imidlertid for drøy kost for Instagram, som valgte å sensurere bildet. Dette fant ikke Derulo seg i, og han gikk derfor hardt ut mot Instagram i et innlegg - som senere ble slettet.

Derulo var ikke fornøyd med bildedelingstjenestens begrunnelse.

- Hva faen mener dere? Jeg har på undertøy. Jeg kan ikke noe for størrelsen min, skrev sangstjernen i innlegget - som senere har blitt fjernet.

En talsperson for Facebook, som eier Instagram, forklarte til People at Derulos bilde er fjernet ettersom det viste en «erigert penis».

LES OGSÅ: - Ble mamma for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer