Spellemannsvinner døde i bilulykke

- Det er for tidlig å si hva som skjer med bandet,

I SORG: Rockegruppen Honningbarna er i sorg etter at bandmedlemmet Anders Askildsen Eikås (nr to fra venstre) døde i en bilulykke mandag. Foto: andre løyning, Honningbarna.no
I SORG: Rockegruppen Honningbarna er i sorg etter at bandmedlemmet Anders Askildsen Eikås (nr to fra venstre) døde i en bilulykke mandag. Foto: andre løyning, Honningbarna.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Det populære norske bandet Honningbarna er i sorg etter at deres trommeslager Anders Aksildsen Eikås omkom natt til tirsdag i en bilulykke.

Politiet fikk ifølge NTB melding om trafikkulykken på riksvei 456 klokken 1.24. Bilen Anders Askildsen Eikås (20) kjørte havnet i fjellveggen, og 20-åringen ble sittende fastklemt.

Bandet - som vant Spellemannspris i klassen rock for debutalbumet «La alamene gå» i 2011 - har ifølge sin manager Louis Holbrook tatt nyheten svært tungt.

- Det er med veldig tungt hjerte jeg meddeler at Honningbarnas trommeslager, Anders Askildsen Eikås (20) har omkommet i natt i en bilulykke.

- Honningbarna er en nært sammensveiset vennegjeng, og bandet er selvsagt ekstermt berørt av det som har skjedd. Våre tanker går til Anders' familie i denne stund.

-Det er for tidlig å si hva som skjer med bandet, men de nærmeste opptredener bortfaller inntil de har blitt enige om veien videre. Jeg sier ifra når en avgjørelse er truffet, sier Holbrook i en e-post til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer