Spellekvinnen glitret

Marit Larsen vant to Spellemannspriser og strålte om kapp med blitslampene på den røde løperen.

GULT ER KULT: Thomas Leikvoll og hans vakre TV 2-kjæreste Line Victoria Husby matchet hverandre perfekt. Foto: Hanne Erøy
GULT ER KULT: Thomas Leikvoll og hans vakre TV 2-kjæreste Line Victoria Husby matchet hverandre perfekt. Foto: Hanne Erøy Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popartisten Marit Larsen var Spellemannsprisen for årets kvinnelige artist og beste musikkvideo. På nachspielet på Grand Hotell strålte hun med begge prisene i hånda.

- Det var helt fantastisk! Nå skal det feires. Jeg tror ikke jeg skal legge meg i dag, sier hun til seher.no.

Fire på vift
”Gitarkameratene” Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes, Espen Lind og Askil Holm var i usedvanlig godt humør etter å ha vunnet Spellemannsprisen for årets hit med ”Hallelujah”.

- Vi setter pris på at publikum liker vår versjon. Dette året har vært stort for oss - det mest fantastiske noen av oss har opplevd, sier kvartetten til VG.

Celeber trio
Sissel Kyrkjebø var på nippet til å ikke rekke musikkshowet da flyet, da hun satt værfast i Sveits tidligere på dagen. Da supertrioen Sissel, Bjørn Eidsvåg og Åge Aleksandersen entret scenen, kunne TV-teamet puste lettet ut. De ble belønnet med artistenes egen hederspris.

- Det er en utrolig hedersbevisning å få, dette. Å føle seg så velkommen av våre egne kolleger er veldig stort, sa Kyrkjebø til publikum.

Tobarnsmoren reiste fra festen ved midnatt, mens resten av fiffen festet i de lange nattetimer…

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer