FÅR BÆRE RINGER: Spears' sønner, Jayden James and Sean Preston. Foto: All Over Press
FÅR BÆRE RINGER: Spears' sønner, Jayden James and Sean Preston. Foto: All Over Press Vis mer

Spears-sønnene skal være ringbærere

- Det blir et veldig intimt bryllup.

Publisert
SEHER.NO: Britney Spears sønner, Sean Preston og Jayden James, får æren av å bære ringene når mammaen deres skal gifte seg for tredje gang.

Det er Jason Trawick hun nå skal gå til alters med, og sønnene, Jayden James (4) og Sean Preston (6), får store roller i bryllupet som forventes å finne sted til sommeren. Ifølge RadarOnline.com sier en kilde nær stjernen:

- Det blir et veldig intimt bryllup med bare familie og veldig nære venner til stede. Det blir nok et tropisk sted, med varmt vær. Det er absolutt ingen drama involvert i planleggingen av bryllupet.

Britney vil sannsynligvis bære en kjole i offwhite, og sønnene skal absolutt være en del av seremonien – som ringbærere. Jason har planlagt noe veldig spesielt for guttene, som vil finne sted i løpet av bryllupet.

Kilden sier videre: – Britney vil ikke gifte seg før alle juridiske detaljer er håndtert. Hun vil begynne på ny frisk med Jason.

Bak seg har Spears et mye omtalt ekteskap med danseren Kevin Federline, som er far til de to sønnene hennes. Hun var også gift noen få timer i 2004, da hun stakk av til Las Vegas og giftet seg med barndomsvennen Jason Alexander. Ekteskapet ble annullert 55 timer etterpå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Forlovelsesringen kostet 550.000 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer