MANGLET FØREKORT: Onsdag var det forventet at Britney Spears ville dukke opp i retten på nytt for å kjempe for retten til barna Sean Preston (2) og Jayden James (1). Men hun dukket aldri opp for å bevise at hun har fått førekort i California.  Foto: All Over Press
MANGLET FØREKORT: Onsdag var det forventet at Britney Spears ville dukke opp i retten på nytt for å kjempe for retten til barna Sean Preston (2) og Jayden James (1). Men hun dukket aldri opp for å bevise at hun har fått førekort i California. Foto: All Over PressVis mer

Spears overså dommeren

Britney Spears dukket aldri opp til rettshøringen onsdag kveld.

SEHER.NO: Rettsmøtet onsdag kveld var avgjørende i Britney Spears' (25) kamp for å vinne tilbake barna. Hun ble til og med sterkt oppfordret til å møte selv av dommeren, men den oppfordringen overså Britney glatt.

Hun sendte isteden sin advokat Sorell Trope, som mente at grunnen til at hun ikke kunne frembringe førekort etter å ha kjørt rundt i LA uten gyldig førekort kun var en "administrativ feil."

Dommer Scott Gordon var imidlertid lite imponert over at popstjernen selv ikke dukket opp i retten og roste isteden dresskledde Kevin Federline som dukket opp, skriver The Sun.

Mens Federline var i retten, ble Britney fotografert ved en bensinstasjon, en vitaminbutikk og på Starbucks, melder E! News.

-Det er som om Britney ikke bryr seg. Selv om hun ikke var pålagt å møte til høringen, var det forventet at hun ville dukke opp personlig for å bevise at hun har gyldig førekort og for å vise at hun bryr seg om å få barna tilbake, sier en kilde i retten til The Sun.

- At hun ikke dukket opp gjorde dommeren lite imponert og reduserte bare mulighetene hennes til noen gang å få barna tilbake, sier en kilde i retten til The Sun.

Mandag overdro en dommer i Los Angeles, i en midlertidig kjennelse, full omsorgsrett fra Britney Spears (25) til eksmannen Kevin Federline (29). Tirsdag avslørte Sorell Trope hvorfor.

- Vi kunne ikke møte dommerens krav. Mer spesifikt måtte begge parter frembringe et førerkort mandag morgen klokken 10, og det kunne vi ikke, sa Trope til People Magazine.

I det siste har det kommet frem at Britney har kjørt rundt i flere år uten gyldig førerkort. Hun tok sitt i Louisiana, og måtte ha søkt om nytt i California.

Etter å ha overlevert sønnene på ett og to år til Kevins livvakter mandag, dro Britney for å søke om førerkort og skal seinere ha fått dette innvilget.

Etter høringen onsdag kveld, norsk tid, skal Britney nå ha fått besøksrett til barna.